Nádai Anikó "Patrik valójában öt gyerekkel ér fel"

Forrás: Instagram/Nádai Anikó -
testvér Nádai Anikó gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető kisfia néhány nappal ezelőtt lett 8 hónapos, és hihetetlenül aktív, eleven gyermek.

Nádai Anikó munkája miatt sokat ingázik Budapest és Szlovénia között, de erre az időszakra sem szakad el kisfiától. Ha csak teheti, Patrikot is magával viszi a forgatásokra, soha nem fordult még elő, hogy külön aludtak volna.

Forrás: Instagram/Nádai Anikó

“Nekem az a fontos, hogy együtt vagyunk. Ha ott alszom, akkor viszem magammal a forgatásokra. Igazi szerelem van köztünk” - mondta a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy Patrik közte és férje között alszik, amikor otthon vannak.

“Ott alszik velünk az ágyban. Rájöttem, hogy nem neki van erre szüksége, nekem fontos, hogy érezzem a közelemben”

- mesélte Anikó a hot! magazinnak. A műsorvezető és kisfia tehát sohasem válnak el egymástól, de Anikó férje már nehezebben viseli a külön töltött időt. Anikó bevallotta, még jobban szereti férjét, mióta apaszerepben is láthatta. “Ettől napról napra egyre szerelmesebb vagyok belé” - mondta a műsorvezető, aki egyelőre nem tervez testvért Patriknak. “Patrik valójában öt gyerekkel ér fel, nagyon akaratos kisfiú. Most úgy gondolom, hogy nem szeretném, ha lenne testvére, egyelőre biztosan nem” - vallotta be Anikó.

Nem nőknek való vidék: Nigériahttp://www.life.hu/csalad/20160412-nme-noknek-valo-videk-nok-helyzete-nigeriaban.htmlA 14 éves Aminának iskolában lenne a helye. Ehelyett férjhez ment, és nyomorúságos körülmények között, fájdalmas és hosszú vajúdást követően világra hozta gyermekét. A csecsemő szülés közben életét vesztette. Család--Rekordmennyiségű anyatejet adományozott egy koraszülött kisgyermek anyukájahttp://www.life.hu/csalad/20160414-micah-duncan-edesanya-kozel-60-liter-anyatejet-adomanyozott.htmlAz austini anyatejbank szerint működésük során még sosem fordult elő, hogy ekkora mennyiségű anyatejet kaptak. Család--Kucsera Gábor: "Most én vagyok az anyuka-apuka"http://www.life.hu/csalad/20160414-kucsera-gabor-felt-hogy-hetvegi-apuka-lesz-de-most-o-az-anya-es-az-apa-is.htmlA sportoló kényszerpihenőjét tölti, de egyáltalán nem hiányzik neki, hogy többet mozogjon. Örül, hogy így nem csak hétvégi apukaként van jelen kisfia életében. Család--Saját maga emelte ki újszülött gyermekét a császárral szülő édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20160413-sarah-downs-sajat-maga-emelte-ki-mehebol-ujszulott-gyermeket-csaszarmetszes-kozben.htmlSzemélyesebbé szerette volna tenni gyermeke világrajövetelét, ezért ő maga emelte ki kisbabáját a császármetszés közben. CsaládOrigoCsobot Adél: "Bencével még sohasem vártunk semmit ennyire"http://www.life.hu/csalad/20160414-csobot-adel-enekesno-mar-felkeszult-a-szulesre-es-parja-istenes-bence-musorvezeto-jobban-izgul-majd.htmlA gyönyörű kismama teljesen felkészült a szülésre, már a kis pakkja is be van készítve, ha indulni kell a kórházba. Párja, Istenes Bence pedig jobban izgul, mint ő. CsaládOrigoMiklósa Erikáék mindent megtettek lányuk egészségéérthttp://www.life.hu/csalad/20160414-miklosa-erika-es-ferje-mindent-megtett-orokbe-fogadott-lanyuk-biborka-egeszsegeert-mivel.htmlA Virtuózok zsűritagja élete természetesen a gyermeke körül forog, mióta örökbe fogadták kislányukat. Eleinte sokat aggódtak Bíborka egészségéért, mert a kislány oxigénhiányos állapotban született. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.