Felrobbantotta az internetet az anyuka, aki őszintén beszélt a szoptatás nehézségeiről

édesanya szoptatás kisbaba internet ikerpár nehézség Instagram táplálás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elaina Bellis fényképét két nap alatt több ezren kedvelték, és számtalan pozitív megerősítést kapott.

A grafikusként dolgozó anyuka mindent megpróbált, hogy elegendő tejet tudjon biztosítani két gyermekének: mellpumpázott, szoptatási tanácsadónál járt, speciális teát ivott, vitaminokat szedett. Mégsem értette, miért nem működik a teste úgy, ahogyan kellene, és örült, ha egy-két deci anyatejet tudott adni a kisbabáinak.

Ilyen, és ezekhez hasonló kommentek érkeztek Elaina fényképe alá, míg mások felajánlották, hogy szívesen adnak anyatejet a nőnek.

Amikor a női mell látványától felfordul a gyomrunk

Te elkapcsolod a televíziót, ha egy fedetlen női keblet látsz meg a képernyőn? Nem? Miért nem? És felháborodsz, ha egy anyuka közvetlenül melletted szoptatja meg éhes kisbabáját? Igen? Miért? A Life.hu cikkéért kattints ide!

/1507/Vil_g20157311892

Állítják: második gyermekét várja Blake Livelyhttp://www.life.hu/csalad/20160415-blake-lively-szineszno-masodik-gyermeket-varja-ferjetol-ryan-reynolds-szinesztol.htmlA hírek szerint igazak a találgatások: A pletykafészek sorozat színésznője a hírek szerint ismét babát vár. Család--"A tengerben fog elfolyni a magzatvizem" - Terhesen sem hagy fel a szörfözéssel a kismamahttp://www.life.hu/csalad/20160415-liza-edwards-szorfozo-terhesen-sem-hagy-fel-a-szorfozessel.htmlLiza Edwards terhessége alatt is hódolni fog szeretett hobbijának, a szörfözésnek. Hogy helyesen teszi-e, arról megoszlanak a vélemények. CsaládOrigoEva Mendes babát vár?http://www.life.hu/csalad/20160415-eva-mendes-szineszno-masodik-gyermeket-varja-ryan-gosling-szinesszel.htmlÚton az újabb hollywoodi sztárbébi - legalábbis néhány gyanús fénykép készülte után ezt állítják a külföldi sajtóorgánumok. Család--Megható ajándékkal kedveskedik Katalin hercegné Erzsébet királynőnekhttp://www.life.hu/csalad/20160405-katalin-hercegne-meghato-ajandekkal-kedveskedik-erzsebet-kiralynonek-szuletesnapja-alkalmabol.htmlCambridge hercegnéje tudja, mivel lehet igazán levenni a lábáról az Egyesült Királyság uralkodónőjét. Család--"Elég volt a háborúból" - Kibékült várandós feleségével Damu Rolandhttp://www.life.hu/csalad/20160404-damu-roland-szinesz-kibekult-varandos-felesegevel.htmlSzületendő gyermekük érdekében a színész és terhes felesége úgy döntöttek, elássák a csatabárdot: Damu Roland a hétvégén két szatyor élelmiszerrel és vitaminokkal állított haza Edinához. Család--A teljes abortusztilalom ellen tüntettek Lengyelországbanhttp://www.life.hu/csalad/20160404-lengyelorszagban-a-teljes-abortusztilalom-ellen-tuntetnek.htmlVarsóban, valamint több lengyelországi városban is a magzat védelméről szóló törvény szigorítása, azaz a tervbe vett teljes abortusztilalom ellen tüntettek vasárnap, s a baloldali párt, a Razem (Együtt) szervezte tiltakozások a püspöki karnak az élet védelmében kiadott felhívására is reagálnak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.