Eva Mendes babát vár?

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
Ryan Gosling színésznő terhesség Eva Mendes babavárás gyermek várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úton az újabb hollywoodi sztárbébi - legalábbis néhány gyanús fénykép készülte után ezt állítják a külföldi sajtóorgánumok.

Eva Mendest a napokban Los Angeles utcáin sétálva kapták lencsevégre, amint egy bőre szabott nyári ruhában, hatalmas táskájával a hasa előtt és napszemüveget viselve igyekezett elrejteni magát a fotósok hada elől.

Ennyi elég is volt ahhoz, hogy Blake Lively-hoz hasonlóan Eva Mendesnél is elinduljanak a találgatások, miszerint a 42 éves színésznő azért takargatja ilyen gondosan a pocakját, hogy megőrizze várandósságának titkát magának és kedvesének, Ryan Goslingnak.

A sztárpár első közös gyermekénél is hasonlóan titkolóztak, és még a kicsi megszületése előtt eldöntötte, hogy gyermekük magánéletét a lehető legjobban meg fogják védeni a nyilvánosságtól. Ezt pedig komolyan is vették: a színésznőről jóformán alig lehetett látni terhesfotót, és a kicsiről sincs túl sok kép az interneten - így nem lepődnénk meg, ha a második gyermeküknél is hasonlóan járnak el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.