Hírességek, akiknek gyermekei nemet váltottak

Forrás: AFP -
Brad Pitt Chaz Bono transzexualitás R. Kelly Cher Shiloh Jolie-Pitt szülő transzneműek Warren Beatty Shiloh Nouvel Jolie-Pitt sztárok Hollywood transzneműség Angelina Jolie Annette Bening gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs könnyű helyzete annak a szülőnek, akinek imádott kislánya vagy kisfia bejelenti, hogy ő valójában rossz testbe született, vagyis, hogy lány létére fiúnak érzi magát, vagy éppen fordítva. Mit tehet ilyen esetben egy felelős anyuka vagy apuka? A legjobb, ha elfogadja gyermeke döntését, és mindenben támogatja elképzelését. Így tettek a következő hírességek is.

Kathlyn Elizabethből Stephen

Annette Bening és Warren Beatty első gyermeke Kathlyn Elizabeth Beatty néven született 1992-ben. Kathlyn már tinédzserkora óta hangoztatta, hogy férfi akar lenni, és amint lehet, belevág a nemátalakításba. 2010-ben, mikor betöltötte a 18. életévét, közölte szüleivel, hogy a továbbiakban Stephennek szólítsák, és a Facebookon is férfiként regisztrált. Bár szülei nehezen tudták feldolgozni gyermekük döntését, próbálták mindenben támogatni. Beningnek és Beattynek a pletykák szerint Cher adott tanácsot, hogyan lehet elfogadni a helyzetet, mert az ő lánya is átoperáltatta magát férfivá.

Forrás: AFP, Twitter/supermattachine

Megdöbbentő! Nemet váltott az ötéves gyermek

Jacob, az ötéves kisfiú annak idején Miának született, egy Massachusettsben élő család három lánya közül másodikként. A kislány meghökkentő története hároméves korában kezdődött, amikor bejelentette a családjának, hogy nemet szeretne váltani: ő valójában kisfiúnak érzi magát. Cikkünket itt olvashatod el!

Chastityből Chaz

Cher és a néhai Sonny Bono lánya, Chastity Bono is tinédzser korában érezte először, hogy "valami nincs rendben vele". Eleinte leszbikusként próbált meg élni, évek múltával azonban rájött, hogy ő valójában nem leszbikus, hanem transzszexuális, azaz egy női testbe született férfi. Chastity 2009-ben kezdett bele a nemváltó műtétek sorozatába, az operációk következtében pedig az addig depressziós nőből egy boldog férfi lett. Chaz Bono, már az iratai szerint is férfi, édesanyja Cher, pedig a kezdeti sokk után, mindenben támogatta gyermekét.

Forrás: AFP

Jayaból Jay

Az amerikai énekes, R Kelly lánya, Jaya, 2014-ben, alig 14 évesen jelentette be közösségi oldalán, hogy ő valójában transznemű, azaz egy női testbe született fiú. Követőinek azt is elárulta, hogy régóta érzi már, hogy fiúként szeretne élni, és minél előbb át szeretne esni a nemátalakító műtéteken. Nevét Jayaról Jayre változtatta.

Forrás: Wikipedia, Instagram/Jay Kelly

"Bárcsak úgy ébrednék fel reggel, hogy fiú vagyok"

Horváth Balázs Botond eredetileg lányként jött a világra, ám a külvilág számára már óvodáskorában látható volt, hogy másként viselkedik, mint a többi kortársa. A pubertás tette be nála a kaput, akkor eldöntötte, hogy bármi áron nevet és nemet vált. A nemátalakító műtét kapujában álló Balázs hosszú utat tett meg, de ma már nem nézik őt lánynak. Cikkünket itt olvashatod el!

Shiloh-ból John

Angelina Jolie és Brad Pitt első közös vér szerinti gyermeke, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt 2010-ben, mindössze 4 évesen jelentette be szüleinek, hogy ő kisfiú, egészen pontosan John szeretne lenni. Az elmúlt években kitartott az elhatározása mellett, így szülei levágatták a haját, és fiúknak való ruhákba kezdték öltöztetni. Az ő esetében még a szülők sem tudják, hogy a viselkedése egy gyerekkori "hóbort", vagy Shiloh valóban egy lánytestbe született kisfiú.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.