"A tengerben fog elfolyni a magzatvizem" - Terhesen sem hagy fel a szörfözéssel a kismama

Forrás: Facebook/Liza Edwards -
terhesség szörfözés magzatvíz extrém sport kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liza Edwards terhessége alatt is hódolni fog szeretett hobbijának, a szörfözésnek. Hogy helyesen teszi-e, arról megoszlanak a vélemények.
Forrás: Facebook/Liza Edwards

A most 2 és fél éves kisfiú édesanyjához hasonlóan már most imádja szelni a hullámokat. Bethany Hamilton, aki egy cápatámadás során elveszítette az egyik karját, terhességének egészen a nyolcadik hónapjáig szörfözött.

Újra szent a béke Madonna és volt férje közötthttp://www.life.hu/csalad/20160411-madonna-enekesno-es-guy-ritchie-forgatokonyviro-kibekultek.htmlAz énekesnőnek és volt férjének a hírek szerint végre sikerült elsimítaniuk nézeteltéréseiket fiuk, Rocco érdekében. Család--Eva Mendes babát vár?http://www.life.hu/csalad/20160415-eva-mendes-szineszno-masodik-gyermeket-varja-ryan-gosling-szinesszel.htmlÚton az újabb hollywoodi sztárbébi - legalábbis néhány gyanús fénykép készülte után ezt állítják a külföldi sajtóorgánumok. Család--A teljes abortusztilalom ellen tüntettek Lengyelországbanhttp://www.life.hu/csalad/20160404-lengyelorszagban-a-teljes-abortusztilalom-ellen-tuntetnek.htmlVarsóban, valamint több lengyelországi városban is a magzat védelméről szóló törvény szigorítása, azaz a tervbe vett teljes abortusztilalom ellen tüntettek vasárnap, s a baloldali párt, a Razem (Együtt) szervezte tiltakozások a püspöki karnak az élet védelmében kiadott felhívására is reagálnak. Család--Felesége pocakos fényképével erősítette meg Adam Levine, hogy apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20160404-adam-levine-a-maroon-5-enekesenek-felesege-behati-prinsloo-modell-terhespocakos-kepe.htmlEljött a várva várt pillanat: a Maroon 5 frontembere Instagram-oldalán mutatta meg várandós feleségét, Behati Prinsloo-t, ezzel pedig hivatalosan is elismerte a babavárásuk hírét. Család--"Elég volt a háborúból" - Kibékült várandós feleségével Damu Rolandhttp://www.life.hu/csalad/20160404-damu-roland-szinesz-kibekult-varandos-felesegevel.htmlSzületendő gyermekük érdekében a színész és terhes felesége úgy döntöttek, elássák a csatabárdot: Damu Roland a hétvégén két szatyor élelmiszerrel és vitaminokkal állított haza Edinához. Család--Válásuk után újra együtt Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/csalad/20160413-ben-affleck-szineszt-es-jennifer-garner-szinesznot-valasuk-utan-ujra-egyutt-lattak.htmlNem sokkal különköltözésük után ismét együtt látták Hollywoodi egykori álompárját. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.