Liptai Claudia pocakja szépen gömbölyödik

has terhesség TV2 pocak Liptai Claudia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a műsorvezető trükkös ruhát választott a vasárnapi Nagy Duett élő show-jára, így sem tudta elrejteni terhespocakját.

Liptai Claudia egy hete vetett véget a találgatásoknak, és Majka kérdésére bevallotta, hogy kisbabát vár. A Nagy Duett második adásában pedig kiszúrtuk, hogy milyen szépen gömbölyödik a kismama pocakja.

Forrás: TV2

Liptai Claudia elköszönt kollégáitól

A műsorvezető a Facebook-oldalára feltöltött fotóval búcsúzott munkatársaitól, széles mosollyal! Olvasd el a Life.hu cikkét!
Vilmos és Katalin megható módon emlékezett meg Diana hercegnőről http://www.life.hu/csalad/20160417-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-a-taj-mahal-elott-fenykepezkedtek-mint-diana-hercegno.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk, Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő épp indiai körútjukat járják, melynek során egészen megható módon tisztelegtek Diana hercegnő emléke előtt. Család--Megszületett Anne Hathaway első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160408-megszuletett-anne-hathaway-szineszno-es-ferje-adam-shulman-elso-gyermeke.htmlHatalmas örömhír érkezett Anne Hathaway és férje, Adam Shulman háza tájáról: a párnak megszületett első gyermeke. A kisfiú március 24-én jött világra, de szülei csak most közölték a hírt rajongóikkal. Család--Elképesztő! Hatalmasat nőttek Tobey Maguire gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20160314-tobey-maguire-gyerekei-hatalmasat-nottek.htmlNagyon rég láttuk már a Pókember egykori sztárját, aki mostanában inkább apai szerepben tündököl. Család--Íme, az első képek D. Tóth András kislányáról - Tündéri!http://www.life.hu/csalad/20160225-ime-az-elso-kepek-d-toth-andras-kislanyarol.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: az RTL Klub híradósának kislánya február 12-én jött világra. Íme, az első fotók a kis Annáról! CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoMár a gyereket tervezi Földes Eszter és Lovasi Andráshttp://www.life.hu/csalad/20160224-kozos-gyereket-szeretne-foldes-eszter-es-lovasi-andras.htmlNemrég házat vásároltak, így már minden adott ahhoz, hogy a trónörökös is megérkezzen Lovasi Andrásékhoz. Család--Angelina Jolie: "Nem akarom, hogy a gyerekeimből színészek legyenek"http://www.life.hu/csalad/20160128-angelina-jolie-nem-akarja-hogy-a-gyerekeibol-szinesz-legyen.htmlMeglepő kijelentést tett Angelina Jolie: egy interjúban arról beszélt, semmiképp sem szeretné, ha gyermekei színészi pályára lépnének. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.