Liv Tyler pocakja egyre nagyobb - Bájos fotó!

fotó terhesség Liv Tyler kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves csodaszép színésznő éppen harmadik gyermekével várandós. A sztár a kismamalét minden másodpercét szívesen osztja meg a rajongókkal, így egy újabb felvétel került nyilvánosságra. 

Liv Tyler vőlegényével, Dave Gardnerrel már alig várja a kis csöppség megérkezését. A Gyűrűk ura sztárja tavaly hozta világra fiát, Sailor Gene Gardnert, első gyermeke, a 11 éves Milo William Langdon pedig még az elöző házasságából született. A kismamaként is gyönyörű Liv a képen Frankie Rayder modellel fotózkodik.

Forrás: Instagram/misslivalittle
Roberto konyhája: Tápláló útravaló, avagy egy különleges reggelihttp://www.life.hu/csalad/20160419-rostas-robert-a-life-hu-sefje-toszkan-csirkemaat-keszitj-crostini-bagettbe-toltve.htmlToszkán csirkemáj crostini bagettbe töltve - az olaszok nagy tudorai a szendvicskészítésnek, egy friss zsömléből, pár szelet sonkából és néhány, mindannyiunk konyhájában megtalálható alapanyagból is különleges szendvicset tudnak készíteni! Család--Xantus Barbara két évig nem beszélt édesapjávalhttp://www.life.hu/csalad/20160418-xantus-barbara-szineszno-elarulta-hogy-ket-evig-nem-beszelt-edesapjaval.htmlXantus Barbara elárulta, hogy érdekelte az orvosi pálya, de kisebb akadályok miatt nem azt az utat, hanem a színészetet választotta. Az édesapja viszont annyira nem örült a döntésének, hogy két évig nem beszélt vele. CsaládOrigoAnyatejet kaphat Damuék babája - Edina szoptathatja a kis Majáthttp://www.life.hu/csalad/20160416-anyatejet-kaphat-damu-roland-es-edina-babaja.htmlOrvosi bizottság döntött arról, hogy anyatejet kaphat damuék kislánya. A kis Maját édesanyja szoptathatja.Család--Stahl Judit kislánya anyukája nyomdokaiba lép?http://www.life.hu/csalad/20160415-stahl-judit-kislanya-imad-fozni-szivesen-szerepel-a-kamerak-elott-csaladi-vonas.htmlA műsorvezető nagyon büszke a kislányára, aki már most bátran mozog a konyhában, és szívesen sertepertél édesanyja körül, ha annak segítségre van szüksége. Család--Istenes Bence: "A legjobbat szeretnénk gyermekünknek"http://www.life.hu/csalad/20160415-csobot-adel-enekesno-es-istenes-bence-musorvezeto-levetetik-gyermekuk-ossejtjeit.htmlCsobot Adél és Istenes mindenben az ösztöneikre hallgatnak, ám amikor kisbabájuk jövőjéről és egészségéről van szó, nagyon is tudatosan döntenek: abban például mindketten biztosak voltak, hogy megőrzik a gyermekük születéskor legyűjthető őssejtjeit. Család--Nádai Anikó "Patrik valójában öt gyerekkel ér fel"http://www.life.hu/csalad/20160414-nadai-aniko-nem-tervez-testvert-patriknak-aki-eleven-gyerek-kozte-es-ferje-kozott-alszik.htmlA műsorvezető kisfia néhány nappal ezelőtt lett 8 hónapos, és hihetetlenül aktív, eleven gyermek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.