Sofia Hellqvist kisbaba herceg hercegnő gyermek Károly Fülöp kórház megszületés Svédország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhagyhatta a kórházat Sofia hercegné és újszülött kisfia. Az újdonsült család nagy pillanatát a svéd királyi család hivatalos közösségi oldalán osztották meg. 

Egy nappal azután, hogy megszületett Sofia hercegné és Károly Fülöp herceg első gyermeke, a hercegi pár hazatérhetett otthonába, a Drottningholm-palotába újszülött kisfiukkal. A svéd királyi palota a család hivatalos Instagram-oldalán tette közzé a nagy pillanatot:

Forrás: Instagram

A gyermek nevét egyelőre nem árulták el, azt azonban igen, hogy mind az anyuka, mind pedig a kisfiú jó egészségnek örvendenek. Károly Fülöp herceg 2015 júniusában vette feleségül a korábban főleg vetkőzéseiről elhíresült Sofia Hellqvistet, akivel nem sokkal később bejelentették gyermekvárásuk hírét.

Bajba került a férfi, akinek felesége az egyenruhájában szoptatotthttp://www.life.hu/csalad/20160419-bajba-kerult-a-tuzolto-akinek-felesege-a-ferfi-egyenruhajaban-szoptatott-egy-fotosorozatban.htmlFizetetlen szabadságra küldhetik azt az új-mexikói tűzoltót, akinek felesége az egyenruháját viselte egy szoptatásról készült fotósorozat részeként. CsaládOrigoUnokái gyűrűjében ünnepel II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/csalad/20160421-erzsebet-brit-kiralyno-unokai-gyorgy-herceg-es-charlotte-hercegno-gyurujeben-unnepel.htmlUnokái és dédunokái között fényképezték le II. Erzsébet brit királynőt, aki április 21-én ünnepli 90. születésnapját. CsaládOrigoRekordmennyiségű anyatejet adományozott egy koraszülött kisgyermek anyukájahttp://www.life.hu/csalad/20160414-micah-duncan-edesanya-kozel-60-liter-anyatejet-adomanyozott.htmlAz austini anyatejbank szerint működésük során még sosem fordult elő, hogy ekkora mennyiségű anyatejet kaptak. Család--Válásuk után újra együtt Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/csalad/20160413-ben-affleck-szineszt-es-jennifer-garner-szinesznot-valasuk-utan-ujra-egyutt-lattak.htmlNem sokkal különköltözésük után ismét együtt látták Hollywoodi egykori álompárját. Család--Eva Mendes babát vár?http://www.life.hu/csalad/20160415-eva-mendes-szineszno-masodik-gyermeket-varja-ryan-gosling-szinesszel.htmlÚton az újabb hollywoodi sztárbébi - legalábbis néhány gyanús fénykép készülte után ezt állítják a külföldi sajtóorgánumok. Család--Saját maga emelte ki újszülött gyermekét a császárral szülő édesanyahttp://www.life.hu/csalad/20160413-sarah-downs-sajat-maga-emelte-ki-mehebol-ujszulott-gyermeket-csaszarmetszes-kozben.htmlSzemélyesebbé szerette volna tenni gyermeke világrajövetelét, ezért ő maga emelte ki kisbabáját a császármetszés közben. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.