Jennifer Garner megbocsátott Ben Afflecknek?

Forrás: NORTHFOTO -
válás színész Ben Affleck Jennifer Garner házaspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, hogy a sztárpár a válásuk után is a jó viszony fenntartására törekszik. Gyermekeik előtt még most is eljátsszák a "boldog családot", hogy a kicsik minél kevésbé sérüljenek a dologban. 

Ben Affleck és Jennifer Garner Santa Monica egyik népszerű sétányán lazított együtt a napokban. Az erről készült képek alapján sokat sétálgattak és nevetgéltek a gyerekekkel, akik valószínűleg már tisztában lehetnek azzal, hogy szüleik már nem élnek együtt. Bár a lapok máris összeboronálták őket, a hírek szerint csak a csöppségek kedvéért vannak jóban egymással.

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com

Ben Affleck és Jennifer Garner ismét összeköltöznek?

Ben csak nemrég bérelte ki Brook Shields házát - rögtön a volt felesége szomszédságában-, ám most úgy tűnik, hogy a család ismét egy fedél alatt él majd, legalábbis Ben legújabb filmjének forgatási ideje alatt.
Miből lesz a barista? – A lány, akiből politikus helyett magyar bajnok letthttp://www.life.hu/csalad/20160421-apro-franciska-a-magyar-barista-bajnok-sanghajban-kepviselte-orszagunkat-interju.htmlA miből lesz a cserebogár mondatot simán rá lehetne húzni ennek a lánynak a történetére. Egy kis faluban nőtt fel, majd pár év se telt bele, és már Londonban tanult egy neves baristától, hogy aztán Sanghajban képviselhesse Magyarországot. Pedig eleinte politikus akart lenni. Család--Janicsák Veca: “Élvezem az anyaság minden percét”http://www.life.hu/csalad/20160421-janicsak-veca-26-evesen-lett-anya-emma-nevu-kislanya-korul-forog-a-vilag-elvezi-az-anyasag-minden.htmlNéhány hónappal ezelőtt született meg Janicsák Veca kislánya, és azóta természetesen körülötte forog az énekesnő élete. Azt mondja, sokkal boldogabb, mióta Emma megérkezett. CsaládOrigo"Pont úgy sétál, mint György!" - Kiderült, kire ütött a kis trónörököshttp://www.life.hu/csalad/20160421-karoly-herceg-ugy-setal-mint-gyorgy-herceg-harry-herceg-szerint.htmlHarry herceg szerint édesapja, Károly herceg pontosan úgy sétál, mint unokaöccse, a kis György - avagy György totyog pont úgy, mint annak idején a nagypapája. Család--"Túl kell esni, túl kell élni" - roma asszonyok a szülőszobánhttp://www.life.hu/csalad/20160419-romanok-helyzete-es-lehetosegei-a-magyar-szuleszeti-ellatasban-szuleteshaz-egyesulet.htmlA hazai egészségügyi rendszer rengeteg sebből vérzik. A nőgyógyászati, ezen belül is a szülészeti ellátás a korrupció melegágya: ha van rá lehetőséged, fizetsz, hiszen félted a születendő gyermeked egészségét, és a sajátodat is. Ha nincs rá pénzed? Reménykedsz, hogy jó kezekbe kerülsz, olyan nővérekhez, orvosokhoz - mert ilyen is van - akiknek nem anyagi, hanem lelkiismereti kérdés a betegek ellátása. És mit tehet egy hátrányos helyzetű, cigány származású asszony a hazai szülészeti ellátásban? Imádkozik, hogy minél előbb szabaduljon. Család--49 évesen szeretne gyereket Janet Jackson http://www.life.hu/csalad/20160419-janet-jackson-leghobb-vagya-hogy-anya-legyen.htmlVan egy rossz és két jó hírünk is az énekesnővel kapcsolatban: Janet Jacksont nemrég megműtötték a hangszálain talált tumor miatt, viszont úgy néz ki, hogy gyógyulófélben van, ráadásul egy ismerőse szerint, örökbefogad egy gyermeket. Család--Liv Tyler pocakja egyre nagyobb - Bájos fotó! http://www.life.hu/csalad/20160419-liv-tyler-harmadik-gyermekevel-varandos-a-kismama-bajos-fotot-posztolt.htmlA 38 éves csodaszép színésznő éppen harmadik gyermekével várandós. A sztár a kismamalét minden másodpercét szívesen osztja meg a rajongókkal, így egy újabb felvétel került nyilvánosságra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.