Megszólták Seres Dánielt, mert családot alapított

Forrás: Origo -
Seres Dániel párkapcsolat válás család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négyévnyi párkapcsolat és kétévnyi házasság után a színész és felesége között már egy éve folyik a válási huzavona. Bár a sztár új párjával első közös gyermeküket várja, a boldogságuk nem lehet felhőtlen. 

Az elmúlt hónapokban sokan megszólták Seres Dánielt, amiért ki sem lépett még előző kapcsolatából, új párja máris gyermeket vár. A színész a Best magazinnak beszélt először és utoljára a válásról, és a múltban történt eseményekről.

Forrás: Origo

"A pereskedés több mint egy éve zajlik, bár én már rég lezártam volna a dolgot, de sajnos alperesként erre nincs lehetőségem.

Ha 33 éves koromra az első válásomba belerokkantam volna, alkoholista lettem volna, és tönkretettem volna a saját karrieremet, akkor senki sem állított volna pellengérre.

De így, hogy felálltam, újra szerelmes vagyok, és családot alapítottunk, már megszólnak. Furcsa dolog ez" - nyilatkozta Dániel, aki már alig várja a kis csöppség megszületését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.