Lagzi Lajcsi 14 éves fia, Istvánka is reflektorfénybe kerül

Forrás: Origo -
fotózás Galambos Lajos Galambos Boglárka Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen tehetséggel áldotta meg az ég Galambos Istvánkát: Lajcsi alig 14 éves fia már a profikat megszégyenítő módon kezeli a fényképezőjét. Természetképei pedig idén eljutottak az egyik legnagyobb nemzetközi szaklap, a National Geographic pályázatára is.

"Nagyon rég­óta szeretek fotózni, első saját fényképezőmet körülbelül tíz­évesen kaptam. Azonnal magával ragadott" - mondta a Borsnak Istvánka. "Azóta folyamatosan fotózok. Tanulni nem tanultam, magamtól éreztem rá, és az elmúlt években azt vettem észre, egyre szebbek a képeim.

Lajcsi gyermekeivel, Bogival és Istvánkával Forrás: Origo

"A természetfotózással kezdtem: örömmel töltött el, ha a világot élethűen tudtam megörökíteni, az olyan dolgokat is le tudtam esetleg fotózni, ami nincs szem előtt és ritkaság. Amíg élek, a fotózás örök szerelem és hobbi marad" – magyarázta.

Istvánkának nem lesz nehéz dolga: mocsai birtokukon ugyanis szinte minden megtalálható, amire fotós csak vágyhat. Csodálatos erdő, hatalmas tó.

Lajcsi: "Ha valakinek van 3 milliárdos ingatlanvagyona, az bárhol új életet kezdhet"http://www.life.hu/csalad/20160423-lagzi-lajcsi-galamos-lajos-meg-nem-dontott-hogy-itthon-vagy-kulfoldon-folytatja-eletet.htmlUgyan korábban felröppentek a hírek, hogy Galambos Lajos a családjával külföldre költözik, könyvéből viszont az derült ki, még koránt sem biztos, hogy máshol kezdenek új életet.Család--Lagzi Lajcsi: "Mit gondolnak? Egy mobilt rejtettem a seggembe?"http://www.life.hu/sztarok/20160423-lagzi-lajcsi-mit-gondolnak-hogy-egy-mobilt-rejtettem-a-seggembe.html"Január 17-én aztán indítvány érkezett az ügyészségtől, miszerint kérik a további fogva tartásomat. Ekkor már tűkön ültem, hiszen október 24-én rendelték el a három hónapos előzetes letartóztatást, tehát tudtam, hogy közeleg az időpont, amikor ismét döntenek a hatalmasságok a sorsomról."TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi biankó szerződést kapott, amire olyan összeget írt, amilyet csak akarthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-allitja-nezettsegi-rekordokat-dontott-a-darido.htmlGalambos Lajos a szórakoztató műsorával nézettségi rekordokat döntögetett! A Dáridó akkor újszerű hangulata vonzotta a nézőket. TV + Sztárok--Arany színű autót ajánlott fel Lajcsinak Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20160421-arany-szinu-autot-ajanlott-fel-lajcsinak-gyozike.htmlGalambos Lajostól nem fordultak el barátai, amíg börtönben ült. Sőt, sokan közülük még feleségét, Bogit is látogatták.TV + Sztárok--"Ez egy fantasztikus csemege odabent" - Így gyógyszerezték a börtönben Lajcsithttp://www.life.hu/drlife/20160419-lagzi-lajcsinak-galambos-lajosnak-remalmai-voltak-a-bortonben-a-belediktalt-nyugtatok-miatt.htmlÚgy tudni, Lagzi Lajcsi elzárása alatt igen erős nyugtatókat kapott a börtönben. Elfújom az igazságot című könyvében arról ír, hogy kényszerűségből szedte be ezeket a tablettákat. Dr. LifeOrigoLagzi Lajcsi fenyegetve érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160420-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-keszulo-konyve-miatt-erzi-fenyegetve-magat-az-oninditoban-beszelt.htmlKönyvben írja meg Lajcsi az őt ért megpróbáltatásokat, szerinte nagyon sokan vannak, akik félnek a készülő írástól. Azt állítja, kapott már fenyegetést is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.