Kelly Clarkson megmutatta újszülött kisfiát

Forrás: Instagram/Kelly Clarkson -
fotó Kelly Clarkson újszülött gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő második gyermeke néhány nappal ezelőtt látta meg a napvilágot, és szerencsére nem kellett sokat várnunk, hogy láthassuk a csöppséget!

Kelly Clarkson énekesnőt rengetegen támadták, amiért sokat hízott második terhessége alatt, de valószínűleg az énekesnő most egyáltalán nem foglalkozik a beszólásokkal. Kelly Clarkson életet adott második kisfiának, akiről már meg is osztotta az első fotót a rajongóival! Hihetetlenül édes csöppséggel bővült a családjuk!

Forrás: Instagram/Kelly Clarkson
Vilmos, Harry és Katalin hercegnő, ahogy még sosem láttuk őkethttp://www.life.hu/csalad/20160424-vilmos-herceg-harry-herceg-es-katalin-hercegno-ahogy-meg-sosem-lattuk-oket.htmlRitkán vannak egy helyen, így nem is olyan gyakran keverednek egy képre. De most, a jó ügy érdekében összeállt Vilmos herceg, az öccse, Harry, és a neje, Katalin. Család--Lagzi Lajcsi 14 éves fia, Istvánka is reflektorfénybe kerülhttp://www.life.hu/csalad/20160424-lagzi-lajcsi-fia-glambos-istvan-fontos-dijat.htmlNem akármilyen tehetséggel áldotta meg az ég Galambos Istvánkát: Lajcsi alig 14 éves fia már a profikat megszégyenítő módon kezeli a fényképezőjét. Természetképei pedig idén eljutottak az egyik legnagyobb nemzetközi szaklap, a National Geographic pályázatára is. CsaládOrigoÖrdög Nóra: "Nyitott vagyok arra, hogy legyen harmadik gyerekünk"http://www.life.hu/csalad/20160424-ordog-nora-nyitott-vagyok-arra-hogy-legyen-harmadik-gyerekunk.htmlÖrdög Nóra egy korábbi interjújában fejtette ki, hogy ugyan még nem időszerű, de szívesen vállalna Mici és Venci mellett egy harmadik babát. Család--Lajcsi: "Ha valakinek van 3 milliárdos ingatlanvagyona, az bárhol új életet kezdhet"http://www.life.hu/csalad/20160423-lagzi-lajcsi-galamos-lajos-meg-nem-dontott-hogy-itthon-vagy-kulfoldon-folytatja-eletet.htmlUgyan korábban felröppentek a hírek, hogy Galambos Lajos a családjával külföldre költözik, könyvéből viszont az derült ki, még koránt sem biztos, hogy máshol kezdenek új életet.Család--Hollywood leghíresebb fekete bárányaihttp://www.life.hu/csalad/20160421-hollywood-leghiresebb-fekete-baranyai-rossz-utra-tert-hires-rokonok.htmlMajd minden családban akad egy fekete bárány. Egy örök lázadó, aki semmit nem vesz komolyan, aki különcségével mindig kitűnik a tömegből, és akit a rokonság hiába próbál jó útra téríteni, egész életében egy nagy gyerek marad. Fegyelmezhetetlen fekete bárányok a leghíresebb hollywoodi családokban is vannak, belőlük válogattunk. Család--Gyász a Farmon! Balesetben vesztette el szeretett nővérét Gergőhttp://www.life.hu/csalad/20160423-farm-gergo-elhunyt-noveret-gyaszolja-vandat-aki-sibalesetben-halt-meg.htmlGergő nővérének váratlan halála megviselte az egész családot. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.