Ringo Starr 75 évesen jobban néz ki, mint a saját fia - Fotó!

fotó Beatles Ringo Starr dobos énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beatles legendás dobosa a fiával sétálgatott a minap Chealsea utcáin. Többen megjegyezték, hogy a sztár gyermeke sokkal idősebbnek néz ki, mint legendás édesapja. 

Ringo Starr idén ünnepli a 76. születésnapját. A nők örök kedvence a 48 éves fiával, Jason Starkey-val együtt vásárolgatott a minap, méghozzá testőrök társasága nélkül. A Beatles sztárja és fia között szinte ijesztő volt a különbség, hiszen a 48 éves sztárcsemete úgy nézett ki, mintha az édesapja egyik testvére lenne. Ennek oka, hogy Jason már évek óta őszül, míg Ringo Starr igyekszik megőrizni a fiatalos külsejét - írja a Dailymail.

Kattints ide a képek megtekintéséért!

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Noam Galai

/1106/Ringo2011628221025George Clooney: "A Vészhelyzetnél jobb sorozat nem létezik" http://www.life.hu/sztarok/20160425-george-clooney-karrier-veszhelyzet-a-szinesz-karrierjet-feldobta-a-sorozat-interju.htmlAz 53 éves színész mindig is arra vágyott, hogy egy sikeres sorozat főszereplője lehessen. Elmondása szerint az amerikai kórházi játékfilmsorozat a karrierje csúcsa volt. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa brutálszexi: Dögös operettdívává változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-demcsak-zsuzsa-brutalszexi-dogos-operettdivava-valtozott-pal-denes-oldalan.htmlA műsorvezető a Nagy Duett történetének legszexisebb jelmezében lépett színpadra Pál Dénes oldalán, és nem mellékesen zseniálisan táncolt. TV + Sztárok--Óriási baki élő adásban: Növényi Norbert belesült dalába a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160424-oriasi-baki-novenyi-norbert-belesult-dalaba-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA birkózó, Norbi, Nika oldalán kezdte volna a Bye Bye Szása című dalt, de nem kezdte.... TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi: "Mit gondolnak? Egy mobilt rejtettem a seggembe?"http://www.life.hu/sztarok/20160423-lagzi-lajcsi-mit-gondolnak-hogy-egy-mobilt-rejtettem-a-seggembe.html"Január 17-én aztán indítvány érkezett az ügyészségtől, miszerint kérik a további fogva tartásomat. Ekkor már tűkön ültem, hiszen október 24-én rendelték el a három hónapos előzetes letartóztatást, tehát tudtam, hogy közeleg az időpont, amikor ismét döntenek a hatalmasságok a sorsomról."TV + Sztárok--Hoppá! A Farm lakói nagyon megtréfálták Anikóthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-nadai-anikoval-az-rtl-klub-farm-musorvezetojevel-furcsa-italt-itattak-a-farm-lakoi.htmlKomisz tréfát űztek a Farm lakói Anikóval, amikor meglátogatta a játékosokat. Hogy mi is történt pontosan, az a péntek esti adásban kiderül. TV + Sztárok--Zséda: "Hiszek az örök szerelemben"http://www.life.hu/sztarok/20160422-zseda-nagy-videki-lagzija-volt-az-enekesno-hisz-az-igaz-szerelemben-video.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös magyar sztárt, Zsédát faggatta az esküvők világáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.