Bereczki Zoltán: „Terveim között szerepel még egy gyerek"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán ünneplés szerelem gyerekvállalás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész május másodikán tölti be negyvenedik életévét, és számot vetett életével. Úgy érzi, jó úton halad, és még azt sem adta fel, hogy találjon valakit, aki mindenben a partnere.

Bereczki Zoltán nem szereti ünnepeltetni magát, ezért valószínűleg kislányával fog egy nyugodt napot tölteni születésnapján. A színész a hot! magazinban vallott arról, mik jövőbeli tervei, amellett, hogy éppen aktuális darabjára, a Pillanatfelvételre koncentrál.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Jön a nyár, utazni szeretnék, szeretném magamban felszabadítani a zenei kreativitást, új lemezre készülnék. A magánéletemmel kapcsolatban pedig abszolút bizakodó vagyok. Biztos, hogy jön majd valaki az életembe, aki mindenben a partnerem tud lenni. És az sem titok, hogy a terveim között szerepel még egy újabb gyermekvállalás" – mondta Zoli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.