Lajtai Kati: „Napról napra változik a testem"

Forrás: Marton Szilvia -
Kismenők terhesség TV2 Lajtai Kati hízás kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő már nagyon várja kisfia születését, aki nyár közepén láthatja meg a napvilágot. Katit még az sem zavarja, hogy felszedett jó pár kilót.

Márciusban robbant a hír, hogy a TV2 Kismenők zsűritagja gyermeket vár. Lajtai Kati most arról vallott, hogy érzi magát nagy pocakkal – írja a Story.

Forrás: Marton Szilvia

„Napról napra változik a testem, de nem érdekel. Nem is tudom, mennyit híztam. Furcsa, új érzés ez nekem, hogy folyamatosan együtt vagyok valakivel, akivel egy különleges, közös dimenzióban, energiaburokban létezünk. Már érzem, ahogy mozgolódik, és vele hullámzik a hasam" – mondta Kati.

Akik elindultak a lejtőn - Rossz útra tévedt sztárgyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20160427-hiressegek-rossz-utra-tert-gyermekei.htmlVan, hogy az alma nagyon messze esik a fájától és hiába az szigorú szülői nevelés, az utódok saját, öntörvényű útjukat járják. De persze olyan is megeshet, hogy a gyerek a szülői rossz példa hatására kallódik el és nincs olyan családtag, aki megállíthatná a lejtőn. Ha pedig egyszer a mélybe zuhantak, nagyon nehéz újra talpra állni. Család--Szabó Győző: „Hatalmas fájdalmat okoztam anyámnak”http://www.life.hu/csalad/20160428-szabo-gyozo-szinesz-tudja-hogy-drogos-multjaval-fajdalmat-okozott-szuleinek.htmlA színész drogos múltja már senki előtt nem titok, hiszen pár éve egy könyvben mesélte el teljes részletességgel életének sötét korszakát. Most az is kiderült, szüleit hogyan érintette az akkori fájdalmas időszak. CsaládOrigoA Facebook legújabb sztárja egy 102 éves dédnagypapa http://www.life.hu/csalad/20160427-102-eves-dednagypapa-a-facebook-uj-sztarja.html102 éves dédnagypapáját köszöntötte fel egy magyar facebookozó, aki egy képet is közzétett a közösségi portálon. A kép pillanatok alatt 10 ezer lájkot zsebelt be, és rengetegen kívántak boldog szülinapot az idős úrnak, aki nagyon kedvesen csak annyit mondott erre, hogy... Család--Nézz be Jennifer Lopez ágyába - Intim szelfi a sztárról! http://www.life.hu/csalad/20160426-jennifer-lopez-gyermekei-orokoltek-edesanyjuk-szepseget-csaladi-szelfi-foto.htmlAz énekesnő kislánya, Emme még csak nyolc éves, de már most látható, mennyire hasonlít szupersztár édesanyjára, akinek csodaszép vonásait örökölte. Család--5 híresség, aki 40 felett vállalt gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20160426-liptai-claudia-jakupcsek-gabriella-halle-berry-salma-hayek-celine-dion-40-felett-vallaltak-gyereket.htmlA 42 éves Liptai Claudia a napokban jelentette be a nagy hírt, miszerint gyermeket vár párjától, Pataki Ádámtól. A Life.hu ennek kapcsán összegyűjtött 5 hírességet, akik túl a negyedik x-en döntöttek úgy, hogy családot alapítanak vagy újabb kisbabát vállalnak. Család--Palik László veszi át Marsi Anikó szerepét a családbanhttp://www.life.hu/csalad/20160427-palik-laszlo-foallasu-edesapa-lesz-marsi-aniko-munkaja-miatt.htmlA Hungaroring Sport Zrt. korábbi elnöke támogatja feleségét karrierjében, és míg Anikó a Tények műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre, addig Palik László átveszi a szerepét a családban, és főállású apuka lesz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.