Friss fotó a babát váró Liptai Claudiáról - Így néz ki most a műsorvezető!

Forrás: Facebook/Liptai Claudia -
terhesség műsorvezető Liptai Claudia Till Attila várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezetőnő egyre gömbölyödő pocakkal jelent meg egy napokban tartott nyilvános eseményen.

Igazi sugárzó kismamaként jelent meg jó barátja és kollégája, Till Attila legújabb filmjének bemutatóján Liptai Claudia.

Forrás: Facebook/Liptai Claudia

A műsorvezető, aki múlt hónapban erősítette meg a hírt, miszerint gyermeket vár párjától, Pataki Ádámtól, talpig feketében igyekezett elrejteni egyre kerekedő pocakját. A korábbi hírek szerint esélyes lehet, hogy Liptai Claudia ikreket vár: hogy miért, arról bővebben itt olvashatsz. A színésznő-műsorvezető és Gesztesi Károly közös gyermeke, Panka Sára idén júliusban ünnepli 10. születésnapját.

Csobot Adél egyre kerekebb! Így néz ki most a gyönyörű sztárkismamahttp://www.life.hu/csalad/20160428-csobot-adel-enekesno-terhessege-miatt-egyre-kerekebb.htmlAz első gyermekét váró énekesnőnek nem csupán a pocakja gömbölyödik, hanem már az arca is. CsaládOrigoAkik elindultak a lejtőn - Rossz útra tévedt sztárgyerekekhttp://www.life.hu/csalad/20160427-hiressegek-rossz-utra-tert-gyermekei.htmlVan, hogy az alma nagyon messze esik a fájától, és hiába a szigorú szülői nevelés, az utódok saját, öntörvényű útjukat járják. De persze olyan is megeshet, hogy a gyerek a szülői rossz példa hatására kallódik el, és nincs olyan családtag, aki megállíthatná a lejtőn. Ha pedig egyszer a mélybe zuhantak, nagyon nehéz újra talpra állni. Család--3 generáció egy képen: megmutatta családját Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20160427-hodi-pamela-az-edes-elet-sztarja-megmutatta-edesanyjat-es-nagymamajat-facebook-oldalan.htmlBerki Krisztán kedvese közösségi oldalán posztolt közös képet édesanyjával és nagymamájával. Család--Íme, az első hivatalos kép a kis hercegrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160421-sofia-hercegno-es-fulop-karoly-herceg-kisfianak-elso-hivatalos-fenykepe.htmlElhagyhatta a kórházat Sofia hercegné és újszülött kisfia. Az újdonsült család nagy pillanatát a svéd királyi család hivatalos közösségi oldalán osztották meg. CsaládOrigoKét év különbséggel született meg egy ikerpárhttp://www.life.hu/csalad/20160421-ket-ev-kulonbseggel-szuletett-meg-egy-ikerpar.htmlRachel és Richard hosszú és sikertelen próbálkozások után ma már két gyönyörű kisgyermek büszke szülei, akik bár két év korkülönbséggel születtek, mégis ikertestvéreknek számítanak. Család--Barátai segítettek az anyukának, aki nem tudta szoptatni ikergyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20160419-elaina-bellis-edesanyanak-baratai-segitettek-miutan-bevallotta-nem-tudja-szoptatni-ikergyermekeit.htmlElaina Bellis egy közösségi oldalán közzétett őszinte bejegyzésével hívta fel magára az internet figyelmét, majd ugyanitt köszönte meg annak az édesanyának, aki kisegítette őt a bajból. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.