Fenyő Miklós nem szokványos nagyapa

Fotó: Hajdú D. András [origo] -
unoka nagyapa család Fenyő Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A büszke nagypapa, Fenyő Miklós számára felesége elvesztése után hatalmas vigasz a kis Balázs érkezése. Fenyő lánya, Dió nemrég arról mesélt, hogy milyen nagypapa is a Rock&Roll királya.

Fenyő Miklós lánya, Dió szerint a kisfia és apja között különleges kapcsolat van, persze azt azért hozzátette, hogy

a zenész nem tipikus nagypapa.

"Nem mászkál az unokájával a földön négykézláb, nem lovagoltatja a hátán, nem gügyög, de rengeteget beszél hozzá, poénkodik és egyfolytában puszilgatja" - mesélte Dió a Best magazinnak.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Ahogy mi is megírtuk, Fenyő Miklós éppen akkor vesztette el szeretett feleségét, amikor lánya közölte az örömhírt, hogy gyermeket vár. A gyász és az öröm egy időben érkezett a zenész életébe.

"Édesanyám halála után apu a kilenc hónap alatt lelkileg nagyon erős támaszom volt. Mindig közel álltunk egymáshoz, de

a gyász és az öröm még közelebb hozott minket.

Amikor Bali megszületett, apu sokáig nem merte képzbe venni, én pedig nem erőltettem. Nézte, puszilgatta, de nem fogta meg. A kisfiamat négy hónapos korában viszont egyszer csak kivette a babahordozóból, és azóta el sem engedi" - tette hozzá Dió.

Miből lesz a cserebogár? Elképesztően dögös nő lett Kim Basinger lányábólhttp://www.life.hu/csalad/20160429-ireland-baldwin-kim-basinger-es-alec-baldwin-lanyabol-elkepesztoen-dogos-no-lett.htmlHiába, a jó gének ellen nem lehet mit tenni: a gyönyörű színésznő és Alec Baldwin közös lánya, Ireland gyönyörű ifjú hölggyé cseperedett, aki mostanában modellként igyekszik bizonyítani. Család--Hargitai Bea az anyaságról: „Semmi más értelme nincs az életnek”http://www.life.hu/csalad/20160427-hargitai-bea-egykori-nyuszilany-anyaszerepben-kisfia-jason-nagyott-nott-totyog.htmlAz egykori nyuszilány májusban adott életet kisfiának, Jasonnek, akit rendkívül következetesen nevel. Imádja az anyaszerepet, és elárulta, csak azt nem érti, miért várt vele eddig. CsaládOrigoBoldog család, sikeres karrier - Anyák a csúcsonhttp://www.life.hu/csalad/20160425-sikeres-anyak-akik-a-gyerek-mellett-karriert-is-epitettek.htmlKarrier, csillogás, anyaság és boldog családi élet - az alábbi asszonyok azon túl, hogy a hivatásukban kiemelkedően teljesítenek, családi életüket is sikeresen tudják menedzselni. Anyák napja közeledtével összeválogattunk öt igazán sikeres és világhírű édesanyát. Család--Bereczki Zoltán: „Terveim között szerepel még egy gyerek"http://www.life.hu/csalad/20160428-bereczki-zoltan-szinesz-arrol-vallott-hogy-tervei-kozott-szerepel-meg-egy-gyerek.htmlA színész május másodikán tölti be negyvenedik életévét, és számot vetett életével. Úgy érzi, jó úton halad, és még azt sem adta fel, hogy találjon valakit, aki mindenben a partnere. Család--Egy fej, két test: sziámi ikrek születtek Indiábanhttp://www.life.hu/csalad/20160427-sziami-ikrek-szulettek-indiaban-akiknek-egy-fejuk-van-de-ket-kulon-testuk.htmlAz orvosok már nem tudtak segíteni az összenőtt fejű ikerpáron, akik mindössze néhány percig éltek. CsaládOrigoGubás Gabi megmutatta gyönyörű gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20160426-gubas-gabi-megmutatta-gyermekeit.htmlA színésznő néhány napra beengedte féltve őrzött életébe a kamerákat, hogy megmutassa, milyen is az igazi Gubás Gabi, aki anya, színésznő, és énekesnő is egyben. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.