Malek Andrea ötéves kislányáról, Lénáról mesélt

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
Malek Andrea művésznő Malek Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Malek Andrea lányát sokkal jobban érdekli a divat, mint az édesanyját valaha. Az énekesnő büszkén mesélt az öt­éves Léna kreativitásáról és a ruhák iránti vonzalmáról.

A háromgyermekes anyuka két fia folytatja a családi hagyományt, a zenével szeretne foglalkozni, de az óvodás Léna másképp képzeli el a jövőjét. Andrea továbbra is Ausztria és Budapest között ingázik, és amikor csak teheti, magával hozza munkáira kislányát, aki boldogan kíséri el, főként a divatrendezvényekre. Legutóbb egy bemutatón anya és lánya egyszerre lépett kifutóra.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Lencsivel együtt mentem ruhát próbálni, és azonnal tudtam, hogy őt is el kell hoznom. Még engem is meglepett, mennyire érdekli a divat, sokkal nyitottabb a trendekre, mint én valaha" - nevetett Andrea, aki biztos abban, hogy lánya is a színpadra született.

"Ha nem is a kifutón, de a színpad körül fog dolgozni, az biztos. Már most gyönyörűen rajzol, és a divattervezést például nagyon el tudnám képzelni számára hivatásként" - mesélte Andrea a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.