Szívszorító! Így reagált az anya a kritikára, amit azért kapott, mert hordozóban tartja gyermekét

Forrás: Facebook/Kelly Dirkes -
kéz kisgyerek támadás anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy bevásárlóközpontban vásárolt az anya a kisgyermekével együtt, aki a hordozóban, a nőre csatolva pihent. Az egyik vásárló erősen bírálta őt azért, amiért így tartja gyermekét, és nem tanítja a kicsit önállóságra. Az anya Facebook-posztban válaszolt, amit már több ezren megosztottak.

Kelly Dirkes vásárolni ment úgy, ahogy mindig is szokott, örökbefogadott kislányával együtt. Az üzletben azonban olyan kritika érte őt, ami után nehéz volt rögtön megszólalni. Egy nő azzal támadt az anyának, hogy nem tanítja önállóságra a gyermekét, ha folyton a kenguruban hordozza.

Forrás: Facebook/Kelly Dirkes

Az anya megható Facebook-posztban reagált a támadásra, amit már több ezren megosztottak. “Ha tudnád, hogyan töltötte életének első 10 hónapját a kislányom, megértenéd, miért hordom őt a karomban.

Teljesen egyedül, egy steril inkubátorban feküdt az árvaházban, és megtanulta, hogy ne sírjon, mert senki nem vigasztalja”

- írta az anya, majd folytatta a sort. "Ha tudnád, hogy a szorongás a mindennapjai része volt. Ha tudnád, hogy így hordva, a kislányom szívszorítóan független.

Így fogom hordani, ameddig csak lehet, vagy ameddig hagyja, hogy megtanulja, tartozik valahová, ahol szeretik”

- idézte Kelly sorait a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.