Ennél tündéribb fotót még nem láttál Majka második kisfiáról

Születés TV2 kisfiú Majka rapper tündéri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fotón látható csöppnyi ujjacskáktól teljesen elolvadtunk, úgy tűnik: a rapper úszik a boldogságban.

Ahogy a Life.hu is megírta, április közepén megszületett Majka második kisfia, Olivér. A rapper most közösségi oldalán mutatta meg a baba első fotóját, így már legalább a cuki ujjacskákban gyönyörködhetünk egy picit, a folytatást pedig nagyon várjuk!

Forrás: Facebook/Majka

Majka éjt nappallá téve dolgozik

„Az április emberfeletti volt, koncertek, forgatás, megszületett a második gyermekem, és közben elkaptam egy makacs vírust, és azzal is megküzdöttem" – mesélte a rapper a Life.hu-nak.
Bereczki Zoli örülne, ha fia születnehttp://www.life.hu/csalad/20160502-bereczki-zoli-szinesz-orulne-ha-kislanya-utan-fia-szuletne-es-tovabb-vinne-a-nevet.htmlA színészt a Mokka stúdiójában köszöntötték születésnapja alkalmából. A beszélgetés során kiderült, Zoli nagyon vágyik egy fiúgyermekre, mivel a családjában ő az utolsó ˝Bereczki-fiú˝. CsaládLajtai Kati: „Napról napra változik a testem"http://www.life.hu/csalad/20160428-lajtai-kati-enekesnonek-a-tv2-kismenok-zsuritagjanak-a-terhesseggel-naprol-napra-valtozott-a-teste.htmlAz énekesnő már nagyon várja kisfia születését, aki nyár közepén láthatja meg a napvilágot. Katit még az sem zavarja, hogy felszedett jó pár kilót. Család--Szabó Győző: „Hatalmas fájdalmat okoztam anyámnak”http://www.life.hu/csalad/20160428-szabo-gyozo-szinesz-tudja-hogy-drogos-multjaval-fajdalmat-okozott-szuleinek.htmlA színész drogos múltja már senki előtt nem titok, hiszen pár éve egy könyvben mesélte el teljes részletességgel életének sötét korszakát. Most az is kiderült, szüleit hogyan érintette az akkori fájdalmas időszak. CsaládOrigoEsélyes lehet, hogy Liptai Claudia ikreket várhttp://www.life.hu/csalad/20160421-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-lehet-hogy-ikreket-var.htmlMiután több mint egy hete hivatalosan is bejelentette a műsorvezető, hogy gyermeket vár, elindultak a találgatások, fia lesz-e, vagy lánya Claudiának, akiről még az is elképzelhető, hogy ikreket vár. Család--Spórolási trükkök és praktikák egy pénzügyi szakértő szemévelhttp://www.life.hu/csalad/20160429-szopper-zsofia-penzugyi-tanacsado-sporolasi-tippjei.htmlHa meghalljuk ezt a szót, hogy spórolás, egyből összehúzódik a gyomrunk és eszünkbe jut az a rengeteg lemondás, ami ezzel jár. Pedig a takarékoskodás nem feltétlenül jár lemondással, inkább tudatos és megfontolt pénzbeosztásról szól. A következőkben Szopper Zsófia, a Life.hu pénzügyi tanácsadója lesz segítségünkre. CsaládThinkstockRoberto konyhája - Füstölt sajtos csirkecomb parmezános bundábanhttp://www.life.hu/csalad/20160417-rostas-robert-a-life-hu-sefje-fustolt-sajtos-csirkecombot-keszit-parmezanos-bundaban.htmlCsodálatos napsütéssel köszöntött be a tavasz, és ilyenkor érdemes sokat programozni a szabadban. Sokan előveszik a piknikkosarat, és azon morfondíroznak, milyen finomságokkal tölthetik meg azt. Amit én ajánlok nektek, egy olyan finomság, amit bátran berakhattok a kosaratokba, mivel hidegen is varázslatos! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.