Ma is egy hálószobán osztoznak a 100 éves egypetéjű ikrek

Forrás: Nancy Roche -
ikrek család egypetéjű ikrek testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem éltek külön a testvérek, akik nemrég betöltötték a 100. életévüket. Természetesen születésnapjukat is közösen ünnepelték az idős ikrek.

Még mindig nem unta meg egymást Mary Belle Roach és Mae Belle Powell, akik minden túlzás nélkül már 100 éve kitartanak egymás mellett. Mindig úgy próbálták alakítani az életüket, hogy együtt lehessenek

Forrás: Nancy Roche

Főiskolára is együtt jártak, ma pedig egykori gyermekkori otthonukban osztják meg egymással az idejüket, szeretetüket, és a hálószobájukat.

“Együtt vagyunk egész idő alatt, soha nem voltunk külön. Ez minden, amit tudunk, szeretjük egymást”

- mondta Mary. Az ikrek arról is meséltek, hogyan segítették egymást egész életükben. Természetesen az iskolában gyakran kihasználták, hogy ugyanúgy néznek ki. Gyerekkori barátaikhoz mentek hozzá, és mindketten tanárnak álltak. Utaztak és szórakoztak együtt, Mae Belle szerint csodálatos életük volt, és ma is az - írja a Daily Mail.

Spórolási trükkök és praktikák egy pénzügyi szakértő szemévelhttp://www.life.hu/csalad/20160429-szopper-zsofia-penzugyi-tanacsado-sporolasi-tippjei.htmlHa meghalljuk ezt a szót, hogy spórolás, egyből összehúzódik a gyomrunk és eszünkbe jut az a rengeteg lemondás, ami ezzel jár. Pedig a takarékoskodás nem feltétlenül jár lemondással, inkább tudatos és megfontolt pénzbeosztásról szól. A következőkben Szopper Zsófia, a Life.hu pénzügyi tanácsadójának sporólási praktikáit tolmácsoljuk. CsaládThinkstockRoberto konyhája - Füstölt sajtos csirkecomb parmezános bundábanhttp://www.life.hu/csalad/20160417-rostas-robert-a-life-hu-sefje-fustolt-sajtos-csirkecombot-keszit-parmezanos-bundaban.htmlCsodálatos napsütéssel köszöntött be a tavasz, és ilyenkor érdemes sokat programozni a szabadban. Sokan előveszik a piknikkosarat, és azon morfondíroznak, milyen finomságokkal tölthetik meg azt. Amit én ajánlok nektek, egy olyan finomság, amit bátran berakhattok a kosaratokba, mivel hidegen is varázslatos! Család--Ennél tündéribb fotót még nem láttál Majka második kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20160503-majka-rapper-a-tv2-musorvezetoje-tunderi-foton-mutatta-meg-masodik-kisfiat.htmlA fotón látható csöppnyi ujjacskáktól teljesen elolvadtunk, úgy tűnik: a rapper úszik a boldogságban. Család--A család kutyája nem hajlandó elmozdulni a haldokló kislány mellőlhttp://www.life.hu/csalad/20160503-a-csalad-kutyaja-8-eves-basset-hound-nem-mozdul-a-haldoklo-kislany-nora-mellol.htmlA kislányt már csak gépek tartják életben, miután négy hónapos korában nagyon súlyos agyvérzést kapott. Nem fogja túlélni a károsodásokat, a kutyája pedig nem mozdul mellőle. CsaládOrigoGyomorfájásnak gondolta, majd kiderült, hogy hármasikreket várhttp://www.life.hu/csalad/20160503-sara-senior-gyomorfajasnak-gondolta-terhesseget-majd-harmasikrei-szulettek.htmlA 37 éves Sarah Senior egyre sűsűrödő gyomorbántalmai miatt fordult orvoshoz, így derült ki, hogy valójában kisbabát vár - méghozzá rögtön hármat is! Család--Nyílt levél egy édesanyának, aki nem tudja, hogy a lányának abortusza volthttp://www.life.hu/csalad/20160429-nyilt-level-anyamnak-akinek-nem-arultam-el-hogy-abortuszom-volt.htmlMegannyi olyan élethelyzet létezhet egy nő számára, mikor a terhességi teszt két kis csíkja láttán az öröm helyett mérhetetlen kétségbeesés önti el. A terhességmegszakítás a nők személyes döntése, de az, aki ezt az utat választja, szinte minden esetben traumaként raktározza el lelke legmélyére a magzat életének kioltását, még akkor is, ha látszólag könnyedén dolgozza fel a történteket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.