örökség megállapodás özvegy szerető Czeizel Endre hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű genetikus özvegye és szeretője között szóban már megszületett a megállapodás a hagyatékról.

Véget ért a méltatlan háborúskodás, ami Czeizel Endre halála után kitört, mikor az orvosprofesszor szeretője, Dóra hatalmas összeget követelt a hagyatékból. Most úgy tűnik, mindenki belátta, jobb ha megállapodás születik – írj a Story.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nem vagyok beavatva a részletekbe, de úgy tűnik, megállapodtak egymással. Annyit tudok, hogy szóban, békében rendezik az ügyet. Örülök neki, mert senkinek nem volt jó, mindenkinek csak ártott ez a civakodás" – mondta Czeizel Tamás, a genetikus öccse.

Istenes László: „A fiamék jó szülők lesznek"http://www.life.hu/csalad/20160505-istenes-laszlo-musorvezeto-istenes-bence-edesapja-szerint-fia-es-parja-csobot-adel-enekesno-jo.htmlIstenes Bence édesapja 51 évesen lett nagypapa, a szerepet még szoknia kell, de annak nagyon örül, hogy úgy látja: fia készen áll az apaságra. Család--Milliókat fizet édesapjának Britney Spears, hogy ellássa őthttp://www.life.hu/csalad/20160505-britney-spears-enekesno-milliokat-fizet-edesapjanak-jamie-spearsnek-hogy-ellassa-ot-es-ugyeit.htmlAz énekesnő a hírek szerint évi 130 ezer dollárt fizet apjának, Jamie Spearsnek azért, hogy rendezze az ügyeit és felügyelje a dolgait. Család--Ötvenedik életévében várja első gyermekét Janet Jacksonhttp://www.life.hu/csalad/20160505-janet-jackson-hamarosan-otven-eves-es-most-varja-elso-gyermeket.htmlMegtörtént az, amire már senki nem számított. Az énekesnő úgy döntött, családot alapít, és ötvenévesen néz anyai örömök elé. Család--Íme, a kis trónörökös! Hivatalos fénykép készült a kis hercegrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160503-jigme-namgyel-wangchuck-bhutan-herceg-elso-hivatalos-fenykepe-elkeszult.htmlA kis herceg láthatóan örökölte édesapja, Dzsigme Keszar Namgyal Vangcsuk bhutáni király dús haját. Család--Új fejlemény Damuék kislányának ügyébenhttp://www.life.hu/csalad/20160504-damu-roland-es-edina-kislanyanak-ugyeben-uj-fejlemeny-a-kis-majanak-hivatalosan-is-van-gyamja.htmlDamu Roland és felesége, Edina együtt mentek el a gyámhivatalba, hogy végre rendezhessék kislányuk ügyét. A kis Maját ugyanis már kiadná a kórház, de a gyámot hivatalosan megnevező határozat hiányában nincs kinek. Család--Ínycsiklandó harcsafilé spenóttal megbolondítvahttp://www.life.hu/csalad/20160502-harcsafile-spenottal-recept.htmlTavasszal, a nyár közeledtével te is sokkal inkább kívánod a könnyű, egészséges ételeket? Ezt a receptet akkor imádni fogod! Nem terheli meg a szervezetedet, isteni finom és tápláló. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.