Kórházba került Zámbó Jimmy fia

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Jimmy törés csukló kórház Zámbó Sebastian gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Sebastian a kórházi ágyról, begipszelt karral jelentkezett be rajongóinak közösségi oldaláról.

Élőszövet a fém vázon

Forrás: Facebook/Zámbó Sebastian

Edit asszony és az elhunyt énekes közös gyermeke további részleteket nem árult el a kórházba kerülésének körülményeiről, a Bors azonban úgy tudja, öt helyen törte el a csuklóját.

Bruce Willis és Demi Moore lányait különleges kapcsolat fűzi összehttp://www.life.hu/csalad/20160505-bruce-willis-es-demi-moore-lanyai-csodas-atvaltozason-mentek-keresztul.htmlA híres szülők gyermekei, Rumer, Scout és Tallulah Willis egy kis túlzással, de a reflektorfényben, a szemünk előtt cseperedtek nővé. A Willis-nővérek most elmesélték, hogy milyen testvérek. CsaládOrigoEl sem hiszed, milyen cuki ajándékot kapott Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160505-sarolta-hercegno-horcsogot-kapott-a-cuki-kis-allatot-imadja-a-kislany.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné legkisebb gyermeke nemrég egy hörcsögöt kapott a szüleitől, mely a Marvin nevet kapta. Család--Majka: "A családi dolgokban Hajni a góré"http://www.life.hu/csalad/20160505-majka-nem-mindig-a-rapper-hordja-a-nadragot-megosztjak-a-feladatot-a-gyerekek-kozott.htmlA Majoros családban nem mindig a rapper hordja a nadrágot, ha otthoni döntésekről van szó. Az énekesnek az elmúlt hat évben rengeteg feladata volt, így nagyon kevés időt tudott kettesben tölteni a kedvesével. Család--Sokak szerint Katalin hercegné kifogásként használja a gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20160505-kozvelemeny-kiakadt-katalin-hercegne-vogue-fotozasan-szerintuk-kifogaskent-hasznalja-a-gyermekeit.htmlRengeteg emberben maradt tüske amiatt, hogy Katalin hercegné nem tesz eleget minden kötelességének, és nem vesz részt minden eseményen, ahová a hagyományok szerint el kellene mennie. A közvélemény szerint csak kifogás, hogy a gyermekivel kell foglalkoznia. Család--Telik az idő: hatalmasat nőttek Nánási Pál és Ördög Nóra gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20160504-nanasi-pal-fotos-es-ordog-nora-musorvezeto-gyerekei-hatalmasat-nottek.htmlÚjabb tüneményes képeket osztott meg Miciről és Vencelről Nánási Pál. CsaládOrigoHalálos fenyegetések miatt menekülnie kell otthonából a kis "zacskós Messinek"http://www.life.hu/csalad/20160504-menekulnie-kell-a-kis-zacskos-messinek-es-csaladjanak.htmlHa azt írjuk, Murtaza Ahmadi, valószínűleg nem tudod, hogy kiről van szó, de akkor biztos eszedbe jut, ha elmondjuk, hogy ő volt az az ötéves kisfiú, aki házilag, nejlonzacskóból készített Messi-focimeze révén világhírűvé vált. Nos, a kisfiú élete a népszerűség miatt pokollá változott a tálibok fenyegetései miatt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.