Dundika nem élne túl még egy terhességet - Nem lesz harmadik baba!

Forrás: Instagram/ Majka -
családbővítés Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka alig pár nappal második kisfia születése után már azt fejtegette, hogy ő bizony készen áll egy harmadik babára, hiszen szeretne egy kislányt is. Ebből azonban úgy tűnik, nem lesz semmi.

Dundika elmondta, hogy komolyan megszenvedte mindkét terhességét, és gyakorlatilag kilenc hónapon át folyamatosan rosszul volt. Éppen ezért kijelentette, hogy maga részéről leáll a gyerekgyártással.

Forrás: Instagram/ Majka

"Tudom, hogy a legtöbb kismama gyönyörű élményként éli meg az áldott állapotot, legalábbis a második harmad után, én viszont mind a két alkalommal, majdnem a teljes kilenc hónapot végigszenvedtem, és több egészségügyi problémával is küszködtem.

Így aztán bármennyire is vágytunk egy kislányra is, mégis úgy érzem, nem lennék képes újra még egy ilyen terhességet végigcsinálni. Így szerintem befejeztük a gyerekgyártást" - nyilatkozta az Epizód magazinnak Dundika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.