Élvezik az anyaságot és szoptatnak is a hercegnők

Forrás: Facebook/Isaiah Stephens -
anyaság szoptatás Disney-hercegnők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királylányok élete is megváltozik, amikor anyává válnak. A gyönyörű ruhák és az igazi keresése helyett a szoptatás és a játék lesz az életük középpontjában.

A mesés hercegnők életét sajnos az alkotók csak addig álmodják meg általában, amíg a királylányok rá nem találnak életük párjára. Az, hogy utána hogyan alakul a sorsuk, mindenkinek a fantáziájára van bízva, de szerencsére tehetséges illusztrátorok is segítik az elképzelést. A Disney-hercegnőket most épen anya-szerepben álmodta meg Isaiah Stephens.

Arielnek meggyűlt a baja az etetéssel

Forrás: Facebook/Isaiah Stephens

Aladdin és Jázmin egy teljesen új élmény előtt állnak

Forrás:Facebook/Isaiah Stephens

Belle kiáll a nyilvános szoptatás mellett

Forrás:Facebook/Isaiah Stephens
Perelhetik egy nap a gyerekek a szüleiket a közzétett képekért?http://www.life.hu/csalad/20160509-komoly-kovetkezmenyei-lehetnek-annak-hogy-a-szulok-folyton-kepeket-posztolnak-a-gyermekeikrol-per-is.htmlA ciki fotók miatt még 10 évvel ezelőtt csak a családi fotóalbumot kellett elrejtenünk, de ma már egyre több szülő teszi közzé a gyerekéről készült képeket a közösségi oldalakon. Lehet, hogy idősebb korukra ennek egyáltalán nem fognak örülni a ma még tehetetlen gyerkőcök. Család--Családi fotót tett közzé Jessica Biel - Kiakadt a cukiságmérő!http://www.life.hu/csalad/20160509-jessica-biel-kisfiarol-keszult-kep-egyszeruen-tunderi-anyak-napjat-tartott-a-csalad.htmlSilas Randall Timberlake még tavaly áprilisban látta meg a napvilágot. A szülei nem sűrűn mutogatják őt a nyilvánosságnak, ám a büszke édesanya most kivételt tett. Család--Tüneményes fotót osztott meg családjáról John Legendhttp://www.life.hu/csalad/20160509-john-legends-enekes-chrissy-teigenrol-es-kislanyukrol-osztott-meg-kepet-instagramon.htmlA világhírű énekes újabb csodás képpel örvendeztette meg Instagram-követőit. CsaládOrigoTerry Richardson olyan képet tett közzé, amelyet eddig még sosemhttp://www.life.hu/csalad/20160509-terry-richardson-sztarfotos-szoptatos-kepet-osztott-meg-baratnojerol-alexandra-bolotowrol.htmlA frissen apukává vált sztárfotós szoptatós képet osztott meg barátnőjéről és gyermekei édesanyjáról, Alexandra Bolotowról. Család--Mark Zuckerberg imádnivaló képet posztolt a családjáról http://www.life.hu/csalad/20160509-mark-zuckerberg-kislanya-anyak-napjara-alkotott-imadnivalo-foto-a-facebookon.htmlKislánya első "alkotását" mutatta meg Facebook-követőinek a népszerű üzletember. A képen a saját keze mellett lánya és Beast nevű kutyájának lenyomata is látható. Család--Liptai Claudia fehér szoknyában rejtegeti pocakját a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/csalad/20160508-liptai-claudia-feher-szoknyaban-rejtegette-pocakjat-a-nagy-duettben-vasarnap.htmlClau a Nagy Duett színpadán a fehér szoknyában sem tudta teljesen palástolni áldott állapotát. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.