Terry Richardson olyan képet tett közzé, amilyet eddig még sosem

édesanya fénykép fotó anyák napja szoptatás barátnő kisbaba Terry Richardson Instagram újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A frissen apukává vált sztárfotós szoptatós képet osztott meg barátnőjéről és gyermekei édesanyjáról, Alexandra Bolotowról.

Márciusban születtek meg Terry Richardson ikergyermekei barátnőjétől, Alexandra Bolotowtól. A sztárfotós Instagram-oldalán osztotta meg rajongóival Alexandra és a két csöppség, Rex és Roman meglehetősen intim pillanatát szoptatás közben.

Forrás: Instagram/Terry Richardson

Bár Terry Richardson eddig is értett a botránykeltéshez, nem az ilyen jellegű képeket szoktuk meg tőle: a sztárfotós korábban olyan hírességeket vetkőztetett és állított kamerája elé, mint Kate Upton, Miley Cyrus vagy Jared Leto.

Terry Richardson, a divatvilág réme

A fotós, akinek állítólag magyar felmenői vannak, a divatvilág hírhedt alakja. Barkó, retró szemüveg és flaneling, tengernyi fotó, hatalmas botrányok és eszméletlen szenvedély a fotózás iránt – ez az, amit mindenki tud róla. Ki gondolná, hogy ez a heroikus divatfotós tiniként valóságos anyámasszony katonája volt! A Life.hu cikkéért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.