elkényeztetett luxus tinédzser gazda Instagram gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egzotikus hajóutak, bulikák Hollywood legnagyobb sztárjaival, luxi ruhákban pózolás - ilyen és hasonló nem mindennapi pillanatokat megörökítő képekbe botolhat az ember, ha beleveti magát az Instagram legmélyebb bugyraiba. Pontosítunk: ami nekünk nem mindennapi, az ezeknek a kőgazdag amerikai suhancoknak az életük része - ezzel pedig előszeretettel kérkednek is rajongótáboruk előtt.

Maya Henry

A 15 éves, de 30-nak is simán kinéző Maya Henry, az egyik legfiatalabb és legnépszerűbb kőgazdag csemete az Instagramon, jelenleg több mint 39 ezer követője van. A fiatal lány legutóbb azzal került a figyelem középpontjába, hogy szülei potom 6 millió dollárért szerveztek neki szülinapi bulikát, a zsúron pedig olyan sztárok léptek fel, mint Pitbull vagy Nick Jonas. Bár Maya még csak most kezdte a középiskolát, szerető édesapjának, Thomas Henry sztárügyvédnek köszönhetően nem kell az unalmas és átlagos amerikai gimnazisták életét élnie.

Tengerparti nyaralások, szelfik a sztárokkal, és méregdrága táskák, ilyen Maya élete Forrás: Instagram/Maya Henry

Instagram profilját tanulmányozva az ember könnyen belefuthat különböző A listás sztárokkal készített szelfikbe, de szivesen posztolgat irigylésre méltó képeket különböző egzotikus nyaralásairól is.

Earvin Johnson

A legendás kosárlabdázó, Magic Johnson fia, Earvin 13 éves kora óta tudja, hogy a saját neméhez vonzódik. A 23 éves fiút édesapja mindenben segíti, ennek köszönhetően néhány éve Earvin nyilvánosan is felvállalta szexualitását. De Instagram-képeiből az is kitűnik, hogy apuci nemcsak lelkileg áll mindenben fia rendelkezésére: anyagilag is teljes szívéből támogatja.

Magic Johnson fia igazi díva Forrás: Instagram/EJ Johnson

Majd 500 ezres rajongótáborát a közösségi oldalán divatosabbnál divatosabb oufitekkel, celebszelfikkel és méregdrága vakációkról posztolt képekkel kápráztatja el.

Alex Bostanian

"Világutazó, partiguru" - Alex Bostanian, az örmény származású Los Angeles-i fiú ezekkel a szavakkal jellemzi saját magát Instagram profilján. Alex burzsuj képeit nézegetve az ember könnyen érezheti úgy, hogy egy ócska amerikai rapvideoklip elevenedik meg a szeme előtt : imád dicsekedni a pénzével (vagyis szülei pénzével), folyamatos méregdrága autókkal, luxuskarórákkal, no meg egy elmaradhatatlan üveg Dom Perignon pezsgővel pózol. Konkrétan nincs olyan luxusbulika, nincs olyan egzotikus nyaralás, ahol Alex ne komponálna bele a képbe egy Dom Perignont.

Drága autók és a Dom Perignon, Alex kedvencei Forrás: Instagram/Alex Bostanian

A fiú bicskanyitogató profilját jelenleg több mint 50 ezren követik.

Annabel Schwartz

A 23 éves Annabel többször is hangot adott nemtetszésének azzal kapcsolatban, hogy őt bizony zavarja az életvitelét és Instagram-profilját körülvevő figyelem és felhatjás. Annabel azt nyilatkozta, hogy többre tartja magát az apja hitelkártyájánál, és arról is felvilágosította "irigyeit", hogy ő amúgy menő divattervezőként tevékenykedik. Korábbi frusztrációit azonban valószínűleg könnyen legyőzte, hiszen továbbra is posztolgatja nyilvános Instagram-oldalára tökéletes bikinialakját megörökítő szelfijeit és káprázatos fotóit azokról az egzotikus országokról, ahová barátaival gyakran kiruccan nyaralgatni.

Egzotikus nyaralások és bulik ezerrel, ez Annabel élete Forrás: Instagram/Annabel Schwartz

Annabel csodálatos életét egyébként mindössze 11 ezer sóvárgó rajongó követi.

Jack Siebert

Bár Jack első ránézésre egy átlagos középiskolásnak tűnik, Instagram-profilja tanúsága szerint felnőtteket megszégyenítő életet él: luxusjachtokon napozgat, drága pezsgőkkel koccint, körbeutazza a világot, és exkluzív éttermekben vacsorázik. Mindez azonban nem is olyan meglepő, ha azt nézzük, hogy édesanyja többek között a színész David Schwimmer és David Aquette menedzsere, édesapja pedig a Lighthouse Entertainment feje.

Tengerpart, drága éttermek és egy selfie Naomi Campbellel, Jack Siebert élete szinte tökéletes Forrás: Instagram/Jack Siebert

A Los Angeles-i aranyifjú luxuséletét több mint 12 ezer kíváncsi szempár lesi az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.