Dér Heni: "Nagyon vágyom rá, hogy édesanya legyek"

anyaság Péter Szabó Szilvia TV2 Nagy Duett énekesnő Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duettben már két szereplő is bevallotta gyermeket vár (egészen pontosan Liptai Claudia és Péter Szabó Szilvia), és most Dér Heni is arról mesélt, régóta vágyódik gyermekre, már csak egy az igazit társat kellene megtalálni hozzá.

A TV2 sztárokat megénekeltető showjában, Liptai Claudia és Péter Szabó Szilvi is bevallotta, hogy gyermeket vár. Azonban a 30 éves Dér Heni - aki tavaly augusztusban szakított párjával, Gáborral - egyelőre csak álmodozik arról, hogy két-három gyermek tipegjen körülötte - írja a Story.

Forrás: Nanasi Pal

"Nagyon vágyom arra, hogy édesanya legyek. Gáborral pont azért nem maradtunk együtt, mert nagyon különböző dolgokat akartunk az élettől. Ő már lányos édesapa volt, amikor megismerkedtünk, én pedig nagyon szerettem volna menyasszony lenni, két-három gyereket szülni. Ráadásul az, hogy Gábor lánya ott volt velünk, csak tovább erősítette bennem az anyai érzéseket" - magyarázta Heni, aki biztos benne, hamarosan rátalál majd a szerelem és tervei valóra válnak.

Öt kőgazdag kölyök, akiknek életét te is megirigyeledhttp://www.life.hu/csalad/20160511-bicskanyitogato-burzsuj-eletet-elnek-instagramon-a-milliomos-csemetek.htmlEgzotikus hajóutak, bulikák Hollywood legnagyobb sztárjaival, luxi ruhákban pózolás - ilyen és hasonló nem mindennapi pillanatokat megörökítő képekbe botolhat az ember, ha beleveti magát az Instagram legmélyebb bugyraiba. Pontosítunk, ami nekünk nem mindennapi, az ezeknek a kőgazdag amerikai suhancoknak az életük része - ezzel pedig előszeretettel kérkednek is rajongótáboruk előtt. Család--Nem nőknek való vidék: Jemenhttp://www.life.hu/csalad/20160510-nem-noknek-valo-videk-sorozat-nok-helyzete-jemenben.htmlMaha Assabalani, a jelenleg Franciaországban élő újságíró jemeni nőként egy olyan patriarchális közösségbe született, ahol hamar megtanulta: nőként semmihez sincs joga. Jemen az arab világ egyik legelmaradottabb, legszegényebb állama, a közel-keleti országok közül itt a legrosszabb a nők sorsa a férfiakéhoz viszonyítva. Család--Istenes Bence: "Látni, hogy az imádott nő szenved és nem tudsz segíteni"http://www.life.hu/csalad/20160512-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-es-parja-csobot-adel-enekesno-gyermekuk-szuleteserol.htmlA boldog kispapa és párja Csobot Adél, gyermekük születéséről és a vajúdásról meséltek. Család--Vízben adott életet gyermekének: milliók nézik meg az anya szülős videójáthttp://www.life.hu/csalad/20160510-elle-lindquist-vizben-adott-eletet-gyermekenek-megorokitettek-es-kozze-is-tettek-a-felvetelt.htmlElle Lindquist régóta foglalkozik azzal, hogy családi videóikat feltölti az internetre, de ekkora sikert még egyik felvételével sem ért el. Megörökítette, és megosztotta az egész világgal természetes szülését az anya. Család--Katie Holmes miatt nem látogatja lányát Tom Cruisehttp://www.life.hu/csalad/20160510-tom-cruise-szinesz-volt-felesege-katie-holmes-miatt-nem-latogatja-lanyat-suri-cruise.htmlHíresztelések ide vagy oda, a hollywoodi sztár nem akarja távol tartani magát lányától, és nincs rá bizonyíték, hogy nem találkozik rendszeresen a kis Surival. Család--Modellmamák élete: Chrissy Teigen a fotózás szünetében szoptathttp://www.life.hu/csalad/20160510-chrissy-teigen-a-fotozas-szuneteben-szoptatja-kislanyat.htmlNéhány hete született meg Chrissy Teigen és John Legend kislánya, a modell máris egyensúlyoz az anyaság és a karrierje között. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.