Mary-Kate Olsen babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legfrissebb hírek szerint Mary-Kate Olsen gyereket vár a magyar származású bankártól, Olivier Sarkozytől.

Azért gyanakodnak sokan arra, hogy Mary-Kate babát vár, mert a színésznő a MET-gálán alkoholt sem fogyasztott, és nem is cigarettázott, sőt, egy túlságosan is bő ruhában jelent meg, és az afterpartin nagyon furcsán viselkedett. "Mindenki azt találgatta, vajon a pocakját rejtegeti-e a kabát alatt"mondta el egy bennfentes.

Forrás: AFP/Andrew Toth

Újabb übercuki fotó az Istenes-Csobot családról: Íme!http://www.life.hu/csalad/20160512-istenes-bence-es-csobot-adel-ujabb-cuki-fotot-tett-kozze.htmlA cserfes, mosolygós énekesnő múlt héten adott életet kisfiának, Nátánnak, május 9-én pedig betöltötte 22. életévét. Ma, május 12-én Istenes Bence ünnepel. CsaládOrigoLeszólták a kommentelők Chrissy Teigent, mert nyilvánosan szoptatotthttp://www.life.hu/csalad/20160512-chrissy-teigen-modellt-leszoltak-a-kommentelok-szoptatos-kepe-miatt.htmlA modell Snapchaten osztotta meg az intim pillanatát, hogy megmutassa: a sztáranyukák élete sem könnyű egy újszülött oldalán. A kommentelők persze szétszedték. Család--Gregor Bernadett férje: “Nekünk is vannak sárga csekkjeink”http://www.life.hu/csalad/20160512-gregor-bernadett-ferje-szarvas-attila-elmondta-nekik-is-vannak-sarga-csekkjeik.htmlA színésznő és férje, hiába dolgoznak sokat, ma már a színészi hivatásból nagyon nehezen lehet megélni. Ezért igyekezniük kell minden lehetőséget kihasználni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.