Gregor Bernadett: “Felelőtlenség volna ebben a korban egy harmadik gyerek”

Forrás: Origo -
gyermekvállalás Gregor Bernadett kor felelőtlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan két éve már, hogy a színésznő negyedszerre is kimondta a boldogító igent, szintén színész párjának. Mindketten két gyermekkel érkeztek a kapcsolatba, a közös lurkó nem adatott meg nekik. 

Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila szerettek volna közös gyermeket is, miután összekötötték az életüket. Hiába próbálkoztak azonban, nem sikerült összehozni a babát.

Forrás: Origo

Kétévnyi reménykedés után végleg feladták, és a színésznő úgy érzi, már nem is lenne türelme egy kisbabához.

felelőtlenség lenne ebben korban egy harmadik gyereket vállalnom”

Gregor Bernadett férje: “Nekünk is vannak sárga csekkjeink”

A színésznő és férje, hiába dolgoznak sokat, ma már a színészi hivatásból nagyon nehezen lehet megélni. Ezért igyekezniük kell minden lehetőséget kihasználni, például ezért kénytelenek elvállalni szerepléseket a kereskedelmi tévékben.
Gwen Stefani a jelek szerint gyermeket vár http://www.life.hu/csalad/20160513-gwen-stefani-a-hirek-szerint-gyereket-var-uj-parjatol-blake-sheltontol.htmlAz énekesnő és újdonsült párja a hírek szerint első közös kisbabájukat várják - nyilatkozta egy amerikai magazinnak Stefani és Shelton egyik közös barátja. Család--Szulák Andrea: “Rengetegszer érzem magam rossz anyának”http://www.life.hu/csalad/20160513-szulak-andrea-rengetegszer-erzi-magat-rossz-anyanak-amikor-nincs-ideje-jatszani-lanyaval-rozinaval.htmlMinden anya óvja, és félti gyermekét, Szulák Andrea viszont egyáltalán nem híve a szélsőséges viselkedésnek, ha gyereknevelésről van szó. Azért ő is vérbeli anyatigrisnek tarja magát. CsaládOrigoGyőrfi Pál: “Eredetileg agglegényéletre rendezkedtem be”http://www.life.hu/csalad/20160513-gyorfi-pal-hazassaga-utan-eredetileg-agglegenyeletre-rendezkedett-be.htmlGyőrfi Pál nem gondolta első házassága után, hogy egyszer sok gyerek fogja őt körülvenni. Eredetileg agglegényéletre rendezkedett be, de megérkezett Adrienn az életébe, aki mindent megváltoztatott. CsaládOrigoBabát vár Mary-Kate Olsenhttp://www.life.hu/csalad/20160513-babat-var-mary-kate-olsen.htmlA legfrissebb hírek szerint Mary-Kate Olsen gyereket vár a magyar származású bankártól, Olivier Sarkozytől. Család--Újabb übercuki fotó az Istenes-Csobot családról: Íme!http://www.life.hu/csalad/20160512-istenes-bence-es-csobot-adel-ujabb-cuki-fotot-tett-kozze.htmlA cserfes, mosolygós énekesnő múlt héten adott életet kisfiának, Nátánnak, május 9-én pedig betöltötte 22. életévét. Ma, május 12-én Istenes Bence ünnepel. CsaládOrigoLeszólták a kommentelők Chrissy Teigent, mert nyilvánosan szoptatotthttp://www.life.hu/csalad/20160512-chrissy-teigen-modellt-leszoltak-a-kommentelok-szoptatos-kepe-miatt.htmlA modell Snapchaten osztotta meg az intim pillanatát, hogy megmutassa: a sztáranyukák élete sem könnyű egy újszülött oldalán. A kommentelők persze szétszedték. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.