sztárpár terhesség Blake Shelton Gwen Stefani énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő és újdonsült párja a hírek szerint első közös kisbabájukat várják - nyilatkozta egy amerikai magazinnak Stefani és Shelton egyik közös barátja. 

Gwen Stefani nem sokáig siratta a Gavin Rossdale-lel történt válást. A 46 éves énekesnő pár hét múlva már Blake Shelton oldalán vigasztalódott, és a hírek alapján a kapcsolatuk több, mint tökéletes, ugyanis Gwen és Blake az első közös babájukat várják - írja az Eonline.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Egy közeli ismerősük a lapnak azt is elárulta, hogy a baba kislány lesz. "Eldöntötték, hogy Oklahomába költöznek, és ott várják a kicsit. Ráadásul úgy gondolják, ez a hely a legtökéletesebb a gyerekek felnevelésére" - nyilatkozta egy közös barátjuk.

Így fest Cinthya Dictator modell édesanyja - Fotó! http://www.life.hu/csalad/20160510-cinthya-dictator-buszke-az-edesanyjara-foto-a-modellrol-hazai-hiresseg-csaladja.htmlVarga Viktor kedvese anyák napja alkalmából tett fel egy képet ritkán látott édesanyjáról. A kommentelők szerint a lánynak volt honnan örökölnie a szépségét. Család--Harry herceg: "Szeretném, ha anya büszke lenne rám" http://www.life.hu/csalad/20160504-harry-herceg-meghatoan-nyilatkozott-az-edesanyjarol-interjut-adott.htmlA Diana hercegnő legkisebb fia a People magazinnak adott interjút, melyben arról beszélt, hogy mennyire hiányzik neki az édesanyja. A walesi hercegné közel húsz éve nincs közöttünk. Család--Újabb übercuki fotó az Istenes-Csobot családról: Íme!http://www.life.hu/csalad/20160512-istenes-bence-es-csobot-adel-ujabb-cuki-fotot-tett-kozze.htmlA cserfes, mosolygós énekesnő múlt héten adott életet kisfiának, Nátánnak, május 9-én pedig betöltötte 22. életévét. Ma, május 12-én Istenes Bence ünnepel. CsaládOrigoVégigitta és -bulizta terhességét a kismamahttp://www.life.hu/csalad/20160511-terri-anne-hyde-kismama-vegigbulizta-terhesseget-nem-tudta-hogy-gyereket-var.htmlA bárpultosként dolgozó Terri-Anne Hyde kisbabája a csodával határos módon egészségesen jött világra. CsaládOrigoFelesége támogatta a leszbikus szeretője férfivá válásáthttp://www.life.hu/csalad/20160511-felesege-segit-a-transznemu-ferje-atvaltozasaban.htmlShane Seath nőként élte az életét, mindaddig, amíg nem találkozott szerelmével, Chrissyvel, aki azóta már a felesége. Ő volt az, aki támogatta Shane-t abban, hogy egy nemátalakító műtéten essen át. CsaládOrigoTündéri! Ördög Nórit hercegnőnek látta kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160511-ordog-norit-a-tv2-kismenok-musorvezetojet-hercegnonek-latta-kislanya.htmlA műsorvezető nagyon büszke volt, hogy a Kismenők adása alatt a közönség soraiban ülő kislánya igazi hercegnőnek látta anyukáját. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.