Győrfi Pál: “Eredetileg agglegényéletre rendezkedtem be”

Forrás:RENU 28 -
agglegény Győrfi Pál házasság család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője nem gondolta első házassága után, hogy egyszer sok gyerek fogja őt körülvenni. Eredetileg agglegényéletre rendezkedett be, de megérkezett Adrienn az életébe, aki mindent megváltoztatott.

Ma már el sem tudná képzelni az életét a gyerekek nélkül, de első házassága után bizony nem számított arra, hogy ennyi lurkó fogja őt majd körülvenni. Agglegényéletet szánt magának a szóvivő.

Forrás:RENU 28


„Az első házasságom után agglegénylétre rendezkedtem be, de az Adrival való találkozás mindent megváltoztatott”

- mondta Győrfi Pál. Párjával egy minigarzonban kezdték a közös életüket, de ahogy jöttek a csemeték, úgy kellett egyre nagyobb otthonba költözniük. Óbudai házukat hamar belakták a lurkók, és a szóvivő azt sem bánja, ha nincs egy perc nyugta sem. “Nem panaszkodom, természetes, hogy mindig a nyakamban lógnak, ha végre itthon vagyok. Ádám, Aliz és Lilla tartanak fiatalon” - nyilatkozta a Best magazinnak Győrfi Pál.

Babát vár Mary-Kate Olsenhttp://www.life.hu/csalad/20160513-babat-var-mary-kate-olsen.htmlA legfrissebb hírek szerint Mary-Kate Olsen gyereket vár a magyar származású bankártól, Olivier Sarkozytől. Család--Újabb übercuki fotó az Istenes-Csobot családról: Íme!http://www.life.hu/csalad/20160512-istenes-bence-es-csobot-adel-ujabb-cuki-fotot-tett-kozze.htmlA cserfes, mosolygós énekesnő múlt héten adott életet kisfiának, Nátánnak, május 9-én pedig betöltötte 22. életévét. Ma, május 12-én Istenes Bence ünnepel. CsaládOrigoLeszólták a kommentelők Chrissy Teigent, mert nyilvánosan szoptatotthttp://www.life.hu/csalad/20160512-chrissy-teigen-modellt-leszoltak-a-kommentelok-szoptatos-kepe-miatt.htmlA modell Snapchaten osztotta meg az intim pillanatát, hogy megmutassa: a sztáranyukák élete sem könnyű egy újszülött oldalán. A kommentelők persze szétszedték. Család--Gyönyörű kismama pocakja van Lajtai Katinakhttp://www.life.hu/csalad/20160512-lajtai-katinak-a-tv2-kismenok-zsuritagjanak-gyonyoru-kismama-pocakja-van.htmlAz énekesnő júliusra várja kisfiát, és szinte egy deka súlyfelesleg sincs rajta, csak a pocakja lesz egyre nagyobb. Család--Gregor Bernadett férje: “Nekünk is vannak sárga csekkjeink”http://www.life.hu/csalad/20160512-gregor-bernadett-ferje-szarvas-attila-elmondta-nekik-is-vannak-sarga-csekkjeik.htmlA színésznő és férje, hiába dolgoznak sokat, ma már a színészi hivatásból nagyon nehezen lehet megélni. Ezért igyekezniük kell minden lehetőséget kihasználni. Család--Hosszú Katinka: ”Anyukám nagyon kedveli Shane-t”http://www.life.hu/csalad/20160512-hosszu-katinka-anyukaja-nagyon-kedveli-az-uszono-ferjet-shanet.htmlSok nehéz időszakon van túl Hosszú Katinka és anyukája, Bakos Barbara, de Shane már akkor is a család támasza volt. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.