4 dolog, amit a barátaid sosem fognak neked elmondani a kapcsolatodról

Forrás: Dreamstime -
ragaszkodás intrika párkapcsolat barát szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor párkapcsolati tanácsra van szükségünk, nem mindig a család és a barátok – olykor túlságosan is kendőzetlen – véleményét érdemes meghallgatnunk. 

1. Az igazság

Teljesen lényegtelen, mennyire erős a viszonyod a családoddal, nem szabad, hogy befolyásolják a párkapcsolatodat bármilyen szinten – és ők sem akarnak majd neked rosszat.

Forrás: Dreamstime

2. Túlzott ragaszkodás

A pároddal töltöd együtt a legtöbb időt, nem csoda, ha ez másoknak is feltűnik. Nyilván te se szereted, ha a szüleid vagy a barátaid folyamatosan egymáson lógnak és másokat is kizárnak. Ezt te sem mondod meg nekik, ezért ők sem fogják neked – talán csak egészen finoman.

3. Hűség

Vajon miért túlórázik mostanában annyit a párod? A szíved legmélyén te is tudod a választ, de inkább nem akarod másoktól hallani.

Forrás: Dreamstime

4. „Ha nem szereted, miért vagy vele?”

Sokszor hiába aggódnak érted a barátaid, miközben látják, hogy nem vagy boldog, inkább nem mondanak semmit, hiszen senki nem tart pisztolyt a fejedhez. Előbb-utóbb rájössz, hogy ki a te valódi társad- remélhetőleg előbb.

6 dolog, ami nélkül nem működik a párkapcsolat

A harmonikus, kiegyensúlyozott és mindkét fél részére egyformán örömet jelentő párkapcsolatnak hat fontos pillére van - összegyűjtöttük, hogy melyek ezek. A Life.hu-n két éve ez volt az egyik kedvenc cikketek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.