Madeleine McCann-nel emlékeznek a világszerte eltűnt gyerekekre

Forrás: Origo -
dal eltűnés Portugália Skócia eltűnt gyerekek Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 9 éve eltűnt skót kislány is szerepel az eltűnt gyerekek nemzetközi napja alkalmából készült videóban.

Május 25-e az eltűnt gyerekek világnapja. Ebből az alkalomból készült az alább is hallható dal, amelyben többek között az eltűntek rokonaiból összeállt kórus is közreműködik.

A videó elején feltűnik többek között a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann, akinek története a mai napig kísérti a világot. Az akkor hároméves kislány a szülei portugáliai nyaralójából tűnt el. A legfrissebb jelentések szerint a kislányt valószínűleg betörők rabolták el – erről bővebben itt olvashatsz.

Amikor valaki kámforrá válik

A világon szinte minden percben eltűnik valaki – lehet felnőtt vagy gyerek. A szerencsésebbek épségben előkerülnek, de sokuk testére csak a haláluk után találnak rá. Ám a legszörnyűbb talán mégis az, amikor valaki egyszerűen köddé válik. Amikor valakinek úgy veszik nyoma, hogy még a rendőrség is tehetetlen, ez esetben a nyomozást rövid időn belül felfüggesztik. Íme, a világ leghíresebb és legrejtélyesebb eltűnési esetei – kattints ide!

A csontsovány Angelina Jolie elképesztő dolgot tett a gyerekekérthttp://www.life.hu/csalad/20160512-angelina-jolie-es-brad-pitt-csaladja-egy-melyszegenysegben-elo-kambodzsai-csaladot-tamogat.htmlHála a betegesen vékonyra fogyott világsztárnak, újra tud iskolába járni és tanulni az a 12 testvér, akikkel Kambodzsában barátkoztak össze a Jolie-Pitt házaspár gyerekei. Család--Hatalmasat nőtt Pirner Alma kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20160519-pirner-alma-rudtanc-vilagbajnok-kisfia-hatalmasat-nott.htmlA rúdtánc-világbajnok újabb gyönyörű családi fotóval örvendeztette meg rajongóit Facebook-odalán. Család--Anya lett a Szívek szállodája sztárja! Megszületett Alexis Bledel gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20160519-alexis-bledel-a-szivek-szallodaja-szinesznojenek-megszuletett-elso-gyermeke.htmlA legnagyobb titokban hozta világra első kisbabáját a színésznő. Család--Brad Pitt helyett bátyjával tért haza Angelina Joliehttp://www.life.hu/csalad/20160518-angelina-jolie-szineszno-brad-pitt-helyett-batyjaval-james-havennel-tert-vissza-los-angelesbe.htmlA színésznő Londonban hagyta az éppen legújabb filmjét forgató Brad Pittet, és helyette a korábban sokat vitatott testvéri viszonyban lévő bátyjával, James Havennel érkezett a Los Angeles-i repülőtérre. Család--Tüneményes fotót osztott meg családjáról John Legendhttp://www.life.hu/csalad/20160509-john-legends-enekes-chrissy-teigenrol-es-kislanyukrol-osztott-meg-kepet-instagramon.htmlA világhírű énekes újabb csodás képpel örvendeztette meg Instagram-követőit. CsaládOrigoTüneményes fotót osztott meg családjáról John Legendhttp://www.life.hu/csalad/20160509-john-legends-enekes-chrissy-teigenrol-es-kislanyukrol-osztott-meg-kepet-instagramon.htmlA világhírű énekes újabb csodás képpel örvendeztette meg Instagram-követőit. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.