Klapkának fogalma sem volt arról, hogy fia drogfüggő

Forrás: TV2 -
üzletember drogos anyák Dennis Klapka György fiú drogfüggő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az üzletember és Mary Zsuzsi fia Németországban élt, ahol rossz társaságba keveredett, rászokott a fűre és az amfetaminra.

Klapka Györgynek fogalma sem volt róla, hogy mi történik Dennisszel, csak akkor lett számára világos, amikor fia kórházba került túladagolás miatt. Szerencsére Dennis azóta jó útra tért, a szerelem miatt képes volt megszabadulni függőségétől.

„Az embernek magában kell eldöntenie, milyen életformát választ, le akarja-e tenni a drogot. Amikor összejöttem a barátnőmmel, akkor jöttem rá, hogy változtatnom kell és egy rehabilitációs intézetben segítettek" – mondta Dennis.

„Mivel ő Németországban élt, nem vettük észre, mi történik vele. Azt tudtuk, hogy néha piál, de azt, hogy drogot szed, akkor tudtuk meg, amikor összeesett és kórházba került, akkor döbbentünk rá, mi történt" – mesélte Klapka György.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.