Brad Pitt egy igazi hős: megmentett egy kislányt!

Brad Pitt forgatás kislány mentés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészt több portál is az egekbe magasztalja, miután segített egy bajba jutott gyereken. A hírek szerint a szülők nagyon hálásak a sztárnak. 

Brad Pitt vasárnap este éppen Allied című filmjét forgatta Gran Canarián, amikor észrevette, hogy a kerítés másik oldalán nézelődő tömegben egy kislány összeesett. A színész azonnal cselekedett, és átsegítette a kerítésen a gyereket. A stáb gyorsan megnyugtatta a csöppséget, majd egy közös kép is készült a sztárral. A szülők nagyon hálásak voltak a családapának, amiért ilyen gyorsan reagált - írja a Justjared.

Forrás: Instagram/justjared

Brad Pitt majdnem spermadonor lett!

Bizonyára sok nő örülne annak, ha a leendő gyermekük apja Brad Pitt lehetne, de Melissa Etheridge énekesnőnek valóban volt rá esélye!
A pucér társkereső Mátéja: „Nem rejtegettem a merevedésem"http://www.life.hu/sztarok/20160524-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-pucer-tarskeresojenek-mateja-nem-rejtegette-a-merevedeset.htmlAz Ádám keresi Évát meztelen társkeresőjének második szerelmespárjával beszélgettünk, akik egyáltalán nem titkolták szexuális izgalmukat, hiszen első perctől odavoltak egymásért. TV + Sztárok--Meztelenül adtak szerenádot a fiúk a pucér társkeresőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160523-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-puceran-adtak-szerenadot-a-fiuk.htmlPalackpostán érkezett az üzenet, hogy a pasiknak szerenáddal kell előrukkolniuk, aki pedig leggyengébben bazsevál, annak véget ér a meztelenkedés. TV + Sztárok--Kudlik Júliának is méltatlanul ért véget a pályafutásahttp://www.life.hu/sztarok/20160523-kudlik-juliat-is-csoportos-leepites-soran-rugtak-ki-a-magyar-televiziotol.htmlKörülbelül 18 műsor házigazdája volt és még néhánynak szerkesztője is Kudlik Júlia, aki 40 év munka után távozott Magyar Televíziótól, de nem önszántából. TV + SztárokOrigoGigi Hadid képe egymillió lájkot kapott egy nap alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160523-gigi-hadid-kepe-egymillio-lajkot-kapott-egy-nap-alatt.htmlGigi Hadid fotója tarolt az Instagramon, annak ellenére is, hogy a modell szinte alig látszik. TV + Sztárok--Keleti Andrea forró naciban vadítotthttp://www.life.hu/sztarok/20160522-keleti-andrea-produkcioja-a-nagy-duettben.htmlA Nagy Duett színpadán a táncosnő szerelésétől elállt a lélegzetünk. TV + Sztárok--Villantás és bukdácsolás: Amal Clooney nem volt a legjobb formájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160521-george-clooney-felesege-amal-clooney-villantott-es-bukdacsolt-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlGeorge Clooney ügyvéd felesége gyönyörű, ám nem túl praktikus ruhát választott a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére, és jól meg is járta vele. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.