Bud Spencer megmutatta jóképű unokáját a rajongóknak

fotó unoka Bud Spencer család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyarok kedvenc Piedonéja egy közös fotó kedvéért állt kamera elé fiával és unokájával, méghozzá a sztár csodás otthonában. 

A már 86 éves Bud Spencer családi fotót tett fel közösségi oldalára, noha a képminőséggel ezúttal nem törődött. Az Origo nemrég interjúzott a színésszel, aki elmondta, hogy korához képest nagyon jól szolgál az egészsége.

Forrás: Facebook/Bud Spencer

Spencer, vagyis az egykori Carlo Pedersoli a családjáról is mesélt: "Mostanra bőven felnőttek lettek a gyerekeim. Idősebb fiam, Giuseppe 54 éves, és filmproducerként dolgozik, Cristiana házas, emellett a Real Estate munkatársa, a legfiatalabb, Diamante pedig belsőépítész, Los Angelesben él. Diamantét csak akkor látom, amikor Rómába utazik az ünnepekre, de a többiek majdnem minden nap jönnek" - nyilatkozta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.