Rá sem lehet ismerni! Hatalmasat nőtt Tom Cruise lánya

Forrás: Northfoto -
növekedés válás Suri Cruise család Katie Holmes Tom Cruise gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Cruise és Katie Holmes közös gyermeke, a kis Suri rengeteget nőtt az elmúlt időszakban. Friss fotó!

Igazi kiskamasz lett Tom Cruise és Katie Holmes lányából. Surit, aki nemrég ünnepelte 10. születésnapját, a napokban táncórájáról hazafelé tartva kapták lencsvégre Kaliforniában.

Forrás: Northfoto

A kislány, aki állítólag Tom Cruise könyörtelen természetét örökölte, a hírek szerint még mindig nem látta világsztár édesapját: Suri és a színész immár több mint két éve nem találkoztak egymással, a Mission Impossible sztárja pedig még lánya 10. születésnapjára sem ment el.

Katie Holmes miatt nem látogatja lányát Tom Cruisehttp://www.life.hu/csalad/20160510-tom-cruise-szinesz-volt-felesege-katie-holmes-miatt-nem-latogatja-lanyat-suri-cruise.htmlHíresztelések ide vagy oda, a hollywoodi sztár nem akarja távol tartani magát lányától, és nincs rá bizonyíték, hogy nem találkozik rendszeresen a kis Surival. Család--Kiderült, mennyit örökölt férjétől Céline Dionhttp://www.life.hu/csalad/20160523-celine-dion-enekesno-milliokat-orokolt-elhunyt-ferjetol-rene-angeliltol.htmlRené Angélil vagyonából élete végéig elél a világhírű énekesnő és gyerekeik. Család--Élőben közvetítette felesége szülését egy férfi Facebookon (18+)http://www.life.hu/csalad/20160517-eloben-kozvetitette-a-szuleset-facebookon-egy-no.htmlFakamalo Kihe Eiki közösségi oldalán tette közzé gyermeke világra jövetelét egészen a megszületés pillanatáig. Család--Szépen kerekedik Blake Lively terhespocakjahttp://www.life.hu/csalad/20160512-blake-lively-szineszno-kerekedo-terhespocakkal-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA második gyermekét váró színésznő sem hiányozhatott Cannes vörös szőnyegéről, testhez simuló estélyi ruhája pedig szépen kiemelte Blake egyre gömbölyűbb hasát. Család--A csontsovány Angelina Jolie elképesztő dolgot tett a gyerekekérthttp://www.life.hu/csalad/20160512-angelina-jolie-es-brad-pitt-csaladja-egy-melyszegenysegben-elo-kambodzsai-csaladot-tamogat.htmlHála a betegesen vékonyra fogyott világsztárnak, újra tud iskolába járni és tanulni az a 12 testvér, akikkel Kambodzsában barátkoztak össze a Jolie-Pitt házaspár gyerekei. Család--David Beckham a gyerekeit sem hagyja nyernihttp://www.life.hu/csalad/20160511-david-beckham-exfutballsztar-es-modell-nem-hagyja-nyerni-a-gyerekeit.htmlAz exfutballsztár otthon is győzedelmeskedni akar, és folyamatosan azért küzd, hogy a legjobb legyen. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.