Görög Zita beszólt Gyárfás Tamásnak az úszóbotrány kapcsán

Forrás: MTI, Facebook/Görög Zita -
Görög Zita Gyárfás Tamás Facebook nemi erőszak úszó botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő kissé felháborodott az utóbbi hetekben történtek kapcsán, így nyílt levelet írt a Magyar Úszószövetség elnökének, sőt választ is vár a posztjára. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a napokban újabb áldozat vallott uszodai erőszakról. A harmincas évei végén járó nőt a Kiss-ügy kirobbanása sarkallta arra, hogy megossza a történetét. Görög Zita ezen események után gondolta úgy, hogy kifejti az őszinte véleményét az üggyel kapcsolatban. A követői maximálisan egyetértettek a sztárral, aki most válaszokat vár Gyárfás Tamástól.

Gyárfás Tamás és Görög Zita Forrás: MTI, Facebook/Görög Zita

A posztot változtatás nélkül közöljük:

"1993 óta vagyok a szövetség elnöke, nem tudok nyilatkozni az ügyről. Azt hittem a 10 arany miatt hív. Remekül szerepeltünk az Európa-bajnokságon, szeretnék ünnepelni!" – nyilatkozta Gyárfás Tamás a cikk kapcsán.
"Kedves Gyárfás Tamás!
Túl sok bennem a De!
Semmi gond az ünnepléssel! Gratulálok a sikerekhez! De! Azt hiszem kevesen vagyunk akik olyan házban akarunk lakni , ahol bűncselekmény történt. Ön egy ilyen ház tetején trónol! Értem, hogy nem Ön követte el ezeket a szörnyűségeket ,mégis anèlkül èl evvel együtt, hogy az új lakókat megnyugtatná, nem fordulhat többet ilyen elő. Az nem is kérdés számomra, hogy előfognak e kerülni még áldozatok, mert biztos vagyok benne,hogy előbb utóbb bátorságot merítenek ezek a Nők akkor is, ha a világ egyik legnehezzebb történéséről kell beszélniük! De! nem csak bennem merül fel a kérdés szerintem, hogy mi a helyzet most?? Előre elnézést kérek minden valaha volt és jelenleg is tisztességes edzőtől ! De! Kézenfekvő dolog megkérdeznem, vajon azok a fiúk, mára férfiak , akik ezek mellett a gonosztevők mellett szocializálódtak mennyit engednek meg maguknak a medencében és azon kívül !??? Tervez felvilágosítást? Tervezi szakemberek bevonását az Ügybe , hogy kiderüljön manapság történt e hasonló dolog? És akkor azt is megkérdem: 1993 óta ??? Vagy az is csak 55 évvel később fog kiderülni, mikor valaki valakinek a tyúkszemére lép?
Tisztelettel és kiváncsisággal várom válaszát!
Egy anyuka, akinek van egy 7 éves kislánya és nem meri már úszni engedni!"
Elképesztő! A férfi a halála után ejtette teherbe a feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160525-halott-ferjetol-var-gyerneket-egy-floridai-asszony.htmlKristen Tripson férjét megtámadta a rák, ám a férfi elvesztette a harcot. Ennek ellenére, közel 1 évvel a férfi halála után Kristen az Isntagramon újságolta el a hírt: a férjétől vár gyereket. CsaládOrigoRá sem lehet ismerni! Hatalmasat nőtt Tom Cruise lányahttp://www.life.hu/csalad/20160524-tom-cruise-es-katie-holmes-lanya-suri-cruise-hatalmasat-nott-alig-lehet-raismerni.htmlTom Cruise és Katie Holmes közös gyermeke, a kis Suri rengeteget nőtt az elmúlt időszakban. Friss fotó! Család--Roberto konyhája: Házi csokis kekszhttp://www.life.hu/csalad/20160523-rostas-robert-a-life-hu-sefje-hazi-csokis-kekszet-keszit.htmlSok kekszreceptet próbáltam már, de valahogy sosem volt az igazi. Valójában különlegesen csokoládés, a boltokban nem megvásárolható ízélményre vágytam. Megosztom hát e házias receptet, hogy együtt leljük örömünket e mennyi csodában. CsaládOrigoKiderült, mennyit örökölt férjétől Céline Dionhttp://www.life.hu/csalad/20160523-celine-dion-enekesno-milliokat-orokolt-elhunyt-ferjetol-rene-angeliltol.htmlRené Angélil vagyonából élete végéig elél a világhírű énekesnő és gyerekeik. Család--Klapkának fogalma sem volt arról, hogy fia drogfüggőhttp://www.life.hu/csalad/20160523-klapka-gyorgy-uzletembernek-fogalma-sem-volt-arrol-hogy-fia-denis-drogfuggo.htmlAz üzletember és Mary Zsuzsi fia Németországban élt, ahol rossz társaságba keveredett, rászokott a fűre és az amfetaminra. Család--Óriásit nőtt Reese Witherspoon kisfia: Tennessee lassan 4 éves lesz - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20160521-oriasit-nott-reese-witherspoon-kisfia-tennessee-james-toth-lassan-negy-eves-lesz.htmlKi gondolná, hogy a 40 éves színésznő legkisebb gyermeke szeptemberben már 4 éves lesz. Pedig de!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.