Hargitai Bea biztosan nem akar még egy babát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
modell terhesség kisfiú szülés Hargitai Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell maga sem gondolta volna, hogy ilyen szigorú anyuka lesz, a kis Jasonnek nem engedi, hogy cukrot egyen, és próbál szigorú napirendet tartani, ez azonban őt is nagyon fárasztja.

Bea a Mokka adásában elárulta, nem szeretne több gyermeket: „Nem lesz több baba, mert nem tudom, hogy más anyukák, hogy csinálják, de engem kiidegel Jason. Naponta van három idegösszeomlásom" – magyarázta Bea.

Nyomtalanul - Seholországba költözött fiatalokhttp://www.life.hu/csalad/20160524-majus-25-az-eltunt-gyermekek-vilagnapja-felkavaro-esetek.htmlMagyarországon 2014-ben a rendőrség 16 885 fiatal- és gyermekkorú eltűnése ügyében adott ki körözést. Még leírni is borzasztó, de az eltűnt fiatalok közül minden évben nagyjából százan többé nem kerülnek elő. Ma, az eltűnt gyermekek világnapján a fiatal csellengőkre emlékezünk. CsaládOrigoIsteni és egyszerű - Készíts túrófánkothttp://www.life.hu/csalad/20160523-isteni-turofank-recept.htmlPofonegyszerű elkészíteni, és nagyon finom. Ha kipróbálod, könnyen lehet, hogy állandó szereplője lesz a családi ebédeknek. CsaládOrigoRoberto konyhája: Lepd meg a legkisebbeket cuki falatokkal!http://www.life.hu/csalad/20160524-rostas-robert-a-life-hu-sefje-tojaskremes-szendvicset-keszit.htmlKözeledik a gyereknap! Lepd meg a lurkókat mókás finom falatokkal, Rostás Róbert, a Life.hu séfje mutatja, hogyan csináld! Család--Elképesztő! A férfi a halála után ejtette teherbe a feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20160525-halott-ferjetol-var-gyerneket-egy-floridai-asszony.htmlKristen Tripson férjét megtámadta a rák, ám a férfi elvesztette a harcot. Ennek ellenére, közel 1 évvel a férfi halála után Kristen az Isntagramon újságolta el a hírt: a férjétől vár gyereket. CsaládOrigoBud Spencer megmutatta jóképű unokáját a rajongóknak http://www.life.hu/csalad/20160524-bud-spencer-csaladi-foto-fiaval-es-unokajaval-allt-kamera-ele-a-nepszeru-szinesz.htmlA magyarok kedvenc Piedonéja egy közös fotó kedvéért állt kamera elé fiával és unokájával, méghozzá a sztár csodás otthonában. Család--Újdonság a gazdiknak: megnyílt a kutyaszitterek honlapjahttp://www.life.hu/csalad/20160524-megnyilt-a-kutyaszitter-weboldal-a-szimpatikus-potgazdi-kereso.htmlHurrá! Elindult Magyarország első kutyaszitter kereső oldala, ennek pedig két előnye is van: ha úgy adódik, akkor nem csak a kedvencedet bízhatod egy jó fej pótgazdira, hanem egy kis időre te is kutyatulajjá válhatsz. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.