Csisztu Zsuzsa: “Nincsenek őrületesen nagyravágyó terveink”

gyerekek család Csisztu Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető számára nem luxuscikkek jelentik a boldogságot. Szerinte sokkal nagyobb öröm az együtt töltött idő. Számára sokkal többet érnek a közösen eltöltött pillanatok. 

Nagyon szoros ütemben telnek a hétköznapok Csisztu Zsuzsáéknál, de mégis próbálnak időt szakítani az együtt töltött időre. Ennél fontosabb nincs is számukra.

Forrás: Sárosi Zoltán

Nincsenek őrületesen nagyravágyó terveink. A férjemmel mindig azt mondjuk egymásnak, hogy nagyobb lakás, nagyobb kocsi, csili-vili extrák helyett inkább kiránduljunk minél többet a gyerekekkel” - mesélt életükről a műsorvezető, akik általában belföldön utazgatnak, de tavaly kivételt tettek, és egészen Olaszországig elautóztak.

Forrás: Zsigmond László

Amikor hazaértünk azt kérdeztem: Na jó, most voltunk nyaralni, akkor pihenni mikor fogunk?” - mondta nevetve a Hot magazinnak Zsuzsa, aki inkább az alvásra szánt időből csíp le, hogy elég időt tölthessen családjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.