Rékasi Károly: „A fiammal vissza fogunk találni egymáshoz"

békülés Détár Enikő harag válás fiú család apa Rékasi Károly gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésztől elfordultak a gyermekei, ezért mióta elvált volt feleségétől, Détár Enikőtől, óvatos közeledés van apa és fia között.

Az a hír járja, hogy Rékasi Károlyt a kórházban sem látogatták meg gyermekei, mert állítólag nem felhőtlen a viszonyuk. A színész lány Gigi Hollandiába költözött, tehát számára nem egyszerű az ingázás. „A lányom az egyik legjobb egyetemre jár Hollandiába. Az első évet végzi, s olyan mennyiségű munkája van, hogy nem engedheti meg magának, hogy hazajöjjön" – zárta rövidre Károly, aki állítólag fiával sem ápol közelebbi viszonyt, mert a kamasz Zsebi megorrolt rá - írja a Story.

Forrás: RTL Klub

„Az ismerősök nem tudják, hány lépést tettem már, de a fiam ugyanolyan konok, mint én. Talán nem is tudja, de láttam a videót az interneten, amin a saját versét mondja el, rettentő büszke vagyok rá, és tudom, vissza fogunk találni egymáshoz. Idő kell neki és nekem is" – mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.