Megszületett a világ legnagyobb kislánya

Forrás: Thinkstock -
súly óriásbébi kisbaba császármetszés kislány India megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriásbébije született egy 19 éves édesanyának Indiában: a "csöppség" közel 7 kilós testsúllyal jött világra.

Kétszer akkora súllyal született meg a világ legnagyobb kislányának kikiáltott óriásbébi egy dél-indiai kórházban - írja a Daily Mail. A gyerek, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, 6,8 kilóval jött világra hétfőn.

A szülést lebonyolító orvos, Venkatesh Raju elmondása szerint 25 éve van a pályán, mindezidáig azonban még sosem találkozott ekkora babával. A kislány ezzel átvette a vezetést Carisa Rusacktól, aki 6,4 kilóval született 2014-ben, Massachusettsben.

7 dolog, amiért minden huszonévesnek bűntudata vanhttp://www.life.hu/csalad/20160524-huszonevesen-tobb-dolog-miatt-van-buntudatunk.htmlMinden korosztálynak megvan a maga hétköznapi problémája. Ha huszonéves vagy, bizonyára megértesz vagy már átéltél ezekből egy párat. Család--Oxigénhiánnyal született Szalay Kriszta lányahttp://www.life.hu/csalad/20160527-oxigenhiannyal-szuletett-szalay-kriszta-szineszno-lanya-orvosi-muhiba-miatt.htmlA színésznő gyermeke egy orvosi hiba miatt született betegen. A szakemberek nem biztatták az anyukát, azt mondták neki 23 évvel ezelőtt, hogy mondjon le róla, mert úgyis értelmi fogyatékos lesz, és csak öt-hat évet fog élni. Család--Makk Károly: “Majdnem 60 éves voltam, amikor kétszeres apuka lettem”http://www.life.hu/csalad/20160527-makk-karoly-a-90-eves-rendezo-majdnem-60-eves-volt-amikor-ketszeres-apuka-lett.htmlA 90 éves rendező majd’ húsz éve boldog házasságban él, szellemileg és fizikailag is jól van. Saját bevallása szerint nem lehet oka panaszra, hiszen végül két gyönyörű gyereke is született. CsaládOrigoMeghatódás! Így üzent Berki Krisztiánnak a kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160526-berki-krisztiannak-a-tv2-sztarjanak-szivhez-szolo-meglepetessel-kedveskedett-kislanya-nati.htmlNati igazi cukibogyó, aki egy szívhez szóló meglepetéssel kedveskedett a kemény macsónak. Család--Titokban látogatja Détár Enikő Rékasithttp://www.life.hu/csalad/20160527-detar-eniko-rekasi-karolyt-latogatja-a-korhazban.htmlAhogy megírtuk, Rékasi Károlytól elfordultak a gyerekei, a kórházban sem látogatják. A volt feleség, Détár Enikő azonban bejár hozzá. CsaládOrigoHoppá! Film készül a Kardashian-családrólhttp://www.life.hu/csalad/20160527-film-keszul-a-kardashian-csalad-eleterol.htmlÚgy tűnik, hogy a Kardashian-család ismét képernyőre kerül, ugyanis életrajzi filmet szeretnének forgatni róluk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.