Cseh Laci: “Alig várom, hogy kipróbáljam magam apaként”

Forrás: AFP/Martin Bureau -
Cseh László család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetséges sportoló örülhet a londoni EB-n elért sikereinek, valamint annak is, hogy hamarosan megünneplik feleségével az első házassági évfordulójukat. Egy dolog azonban még hiányzik a teljes boldogsághoz: a gyerek.

Cseh Laci már megtalálta élete párját, saját bevallása szerint mióta megnősült, a sportteljesítménye is sokkal jobb. Augusztusban ünneplik első házassági évfordulójukat, de már kilenc éve alkotnak egy párt. Nem csoda, hogy a családalapítás is egyre gyakrabban kerül szóba.

Forrás: AFP/Martin Bureau

Nagyon szeretnék gyereket, többet is akár, én ugyanis egykeként nőttem fel. Édesapának lenni szerintem gyönyörű hivatás, alig várom, hogy kipróbáljam magamat ebben a szerepkörben” - árulta el vágyát Laci, aki feleségénél jobb nőt el sem tudna képzelni maga mellett. “Elfogultság nélkül mondom, hogy a nejem nemcsak borzasztóan intelligens, de rendkívül megértő is. Más nő biztosan féltékenykedne, hisztizne, maiért ennyit vagyok távol, de szerencsére ő abszolút megbízik bennem, és nem ellenőrizget folyamatosan” - mondta az úszó a Best magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.