Détár Enikő Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Rékasi Károlytól elfordultak a gyerekei, a kórházban sem látogatják. A volt feleség, Détár Enikő azonban bejár hozzá. 

Détár Enikő smink nélkül, feltűnés nélkül, a lehető legnagyobb titokban próbált bemenni a kórházba Rékasihoz. "Valóban jártam bent. Majd harminc évig voltunk férj és feleség. Elváltunk, mindkettőnknek más élete van, de ettől még nem fogom szemen köpni magam azzal, hogy megtagadom az együtt töltött éveket. Ha bajban van, természetesen számíthat rám. Tiszta szívemből kívánom Karinak, hogy gyógyuljon meg" – nyilatkozta Détár a Storynak.

Forrás: MTI / Kallos Bea

Tüneményes fotót posztolt gyerekeiről Dundikahttp://www.life.hu/csalad/20160514-tunemenyes-fotot-posztolt-gyerekeirol-dundika.htmlAmíg Majka a lehető legtöbb időt édesanyja mellett tölti, addig Dundika a két kicsivel sétálni indult. Meg is örökített egy megkapó, intim és bensőséges pillanatot, nevezetesen, ahogy Marián, a nagytesó babakocsiban tolja testvérkéjét. Család--Kire hasonlít a Csobot–Istenes baba?http://www.life.hu/csalad/20160514-csobot-adel-es-istenes-bence-babaja-natan-kire-hasonlit.htmlA fiatal édesanya, Csobot Adél és Istenes Bence elmondhatatlanul boldogok a nemrég született kis Natannal. De vajon kire hasonlít a baba? CsaládOrigoGregor Berni bikinialakját egy húszéves is megirigyelhetihttp://www.life.hu/csalad/20160514-meg-mindig-gyonyoru-bikinialakja-van-gregor-berninek.htmlGregor Berni és férje, Szarvas Attila szerettek volna közös babát, ám mivel két év után sem kopogtatott a gólya, lemondtak róla. Bernadett szerint ebben a korban már felelőtlenség lenne harmadik gyereket vállalnia. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.