Makk Károly: “Majdnem 60 éves voltam, amikor kétszeres apuka lettem”

Fotó: Pozsonyi Janka -
Makk Károly család szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 90 éves rendező majd’ húsz éve boldog házasságban él, szellemileg és fizikailag is jól van. Saját bevallása szerint nem lehet oka panaszra, hiszen végül két gyönyörű gyereke is született.

A híres rendező 90 éves kora ellenére teljesen friss, szerinte azért is lehet ilyen jól, mert világéletében azt csinálhatta, amit szeret. Arról nem is beszélve, hogy majd’ 20 éve él boldog házasságban a nála 20 évvel fiatalabb feleségével.

Fotó: Pozsonyi Janka

A rendezőnek sok szerelme volt, többnyire színésznők: Törőcsik Mari, Psota Irén, Krencsey Marianne, Dőry Virág, mégsem mellettük találta meg a boldogságot.

Az orvos az ápolónőjébe, az egyetemi tanár a tanítványába, a rendező a színészébe szeret bele. Való igaz, volt jó pár szerelem az életemben, aztán ezek elmúltak”

Ötvennyolc éves voltam, amikor Dömötör, majdnem hatvan, amikor Lili a világra jött. Sokan kérdezték, miért halogattam ilyen sokáig a gyerekvállalást. Nem tudok mást mondani, minthogy addig nem jutott eszembe, mert úgy éltem, mint egy kamasz. Aztán elérkezett a pillanat, amikor azt éreztem, mindenem megvan, mégis hiányzik valami az életemből. És ezek voltak a gyerekeim”

Vastag Csaba még nem áll készen egy gyerekrehttp://www.life.hu/csalad/20160527-vastag-csaba-meg-nem-all-keszen-egy-gyerekre-nem-fer-bele-eletebe.htmlHamarosan nagybácsi lesz, ugyanis öccsének, Tamásnak nemsokára megszületik az első gyermeke. Csaba életébe azonban még nem fér bele egy saját lurkó. CsaládOrigoElcsukló hangon mesélt kislánya eltűnéséről Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/csalad/20160527-erdelyi-monika-musorvezeto-kislanya-eltuneserol-meselt-elcsuklo-hangon.htmlA műsorvezető a mai napig élete legborzasztóbb élményeként írja le azt a pillanatot, amikor egy üzletben vásárolva fizetéskor észrevette, hogy nincs mellette az akkor 2 éves gyermeke. CsaládFotó: Rostás Bianka/Life.huHoppá! Film készül a Kardashian-családrólhttp://www.life.hu/csalad/20160527-film-keszul-a-kardashian-csalad-eleterol.htmlÚgy tűnik, hogy a Kardashian-család ismét képernyőre kerül, ugyanis életrajzi filmet szeretnének forgatni róluk. Család--Cseh Laci: “Alig várom, hogy kipróbáljam magam apaként”http://www.life.hu/csalad/20160527-cseh-laci-alig-varja-hogy-apa-legyen.htmlA tehetséges sportoló örülhet a londoni EB-n elért sikereinek, valamint annak is, hogy hamarosan megünneplik feleségével az első házassági évfordulójukat. Egy dolog azonban még hiányzik a teljes boldogsághoz: a gyerek. CsaládAFPA szupertrendi háromévesek és menedzsermamik beteg világa - szakértő szemévelhttp://www.life.hu/csalad/20160526-kihivo-ruhakba-oltoztetett-pozolo-gyerekek-az-instagramon.htmlVolt, aki felháborodását fejezte ki, volt, aki felháborodását fejezte ki a felháborodások miatt – a múlt heti szuperstílusos, luxi hároméveseket bemutató cikkünk megosztotta olvasóinkat. Az igen eltérő vélemények pedig arra sarkalltak, hogy kicsit részletesebben is utánamenjek a témának, és egy szakértő segítségével próbáljam megfejteni "a szupertrendi háromévesek és menedzsermamik" jelenséget. Család--Oxigénhiánnyal született Szalay Kriszta lányahttp://www.life.hu/csalad/20160527-oxigenhiannyal-szuletett-szalay-kriszta-szineszno-lanya-orvosi-muhiba-miatt.htmlA színésznő gyermeke egy orvosi hiba miatt született betegen. A szakemberek nem biztatták az anyukát, azt mondták neki 23 évvel ezelőtt, hogy mondjon le róla, mert úgyis értelmi fogyatékos lesz, és csak öt-hat évet fog élni. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.