5+1 dolog, amit már átéltél, ha szülő vagy

szülő család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakorló vagy már rutinos szülőként bizonyára neked is vannak olyan momentumok, amelyek nagyon megragadtak a szülői szerepekből. Például ezek!

1. Baba fogak

Az első felvonás azzal jár, hogy a baba rengeteget sír, mire kijönnek a fogai; majd eljön a tejfogak kihullásának ideje, amikor már egy fogdobozt és egy önkéntes fogtündért kell kinevezni.

Forrás: Dreamstime

2. Terhességi teszt

Egyszerre fogott el az öröm és a félelem, amikor megtudtad, hogy szülővé válsz.

3. Gyermekművészet

A gyermeked művei számodra felérnek egy Mona Lisával, főleg az alkotást az egyik falatokon valósítja meg.

4. Cumi

Aranyos vele a gyerek, de elvégre a cumi csak egy műanyag, amit évekig szopogat, ráadásul utána nehezen is kattan le róla – ugyanez a helyzet a cumisüveggel is.

5. Törött játékok

Elvégre ő tette tönkre, de a szíved szakad meg, amikor sírva kér, hogy csináld meg a kedvenc játékát vagy varrd meg az elszakadt plüss állatkáját.

+1 Anyatej

Először arra gondolsz, milyen jó lesz végre nagy mellekkel létezned, csak éppen a velejáró fájdalmakkal és egyéb kellemetlenségekkel nem számolsz elsőre.

7 dolog, amiért minden huszonévesnek bűntudata vanhttp://www.life.hu/csalad/20160524-huszonevesen-tobb-dolog-miatt-van-buntudatunk.htmlMinden korosztálynak megvan a maga hétköznapi problémája. Ha huszonéves vagy, bizonyára megértesz vagy már átéltél ezekből egy párat. Család--4 dolog, amit a barátaid sosem fognak neked elmondani a kapcsolatodrólhttp://www.life.hu/csalad/20160513-rossz-a-kapcsolatod-a-velemenyuket-akkor-sem-fogjak-el-mondani-a-barataid.htmlAmikor párkapcsolati tanácsra van szükségünk, nem mindig a család és a barátok – olykor túlságosan is kendőzetlen – véleményét érdemes meghallgatnunk. Család--8 dolog, amit csak azok értenek, akik szigorú nevelést kaptakhttp://www.life.hu/csalad/20160503-neveles-es-szigor-ezeket-biztosan-tapasztaltad-ha-igy-nevelkedtel.htmlSzigorú szülők gyermekeként nem könnyű az élet. Ha csak egy csöppet is tapasztaltál a katonás nevelésből, némelyik pontnál könnyen magadra ismerhetsz. Család--5 dolog, amire elvált szülők gyermekeként tanít meg minket az élethttp://www.life.hu/csalad/20160330-elvalt-szulok-gyermekei-ezeket-tanuljuk-meg-a-valasbol.htmlAmikor a szüleink elválnak, mintha bennünk is partszakadás történne; nem értjük vagy tudjuk a miérteket. Évekkel később sokszor másképp tekintünk az egészre és rájövünk, hogy valójában a személyiségünk ezáltal is fejlődött – csak más módon. Család--5+1 pártípus, akik biztosan nem bírják sokáig egymás mellett http://www.life.hu/csalad/20160307-onimado-se-veled-se-nelkuled-kapcsolatok-emberek-akiknek-nem-kellene-hazasodniuk.htmlPattanásig feszülő viták, szélsőséges helyzetek, anyagi problémák és önimádás. Egyes kapcsolatok már azelőtt halálra vannak ítélve, hogy elkezdődnének. Vigyázz, egy-kettőnél előfordulhat, hogy magatokra ismersz! Család--Először debütált Ashlee Simpson kislánya – nincs nála cukibb babahttp://www.life.hu/csalad/20150926-ashley-simpson-kislanya-nagyon-edes-foto.htmlFérfjével együtt úszik a boldogságban az énekesnő, amit a napokban mindenkire számára egyértelművé tett Instagramján. Először mutatták meg kislányukat, vigyázat, kiakadhat a cukiságfaktor! Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.