A nyár legütősebb sütije: Hűsítő epres túrótorta öt hozzávalóból, sütés nélkül

Forrás: Dreamstime -
sütés torta túró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valami mennyeire vágysz, ami friss, finom, nem túl édes és epres, akkor ezt a receptet neked találták ki. Rengetegszer leteszteltük már, és nagyjából olyan gyorsan fogy el minden egyes alkalommal, amilyen gyorsan elkészül. 

Éljen az eperszezon! Íme, a legjobb epres túrótorta receptje

Hozzávalók:

250 gr félzsírós tehéntúró
5 evőkanál porcukor
fél csomag babapiskóta, amit jó erős feketekávéba áztatunk
étkezési zselatin
eper, ízlés szerint

Forrás: Dreamstime

Elkészítése: A túrót törd össze villával, és keverd hozzá a porcukrot. Az étkezési zselatint a leírása szerint készítsd el (négy kanál hideg vízzel kell összekeverni), és add a túróhoz. Jól keverd össze. Ha ezzel megvagy, forgasd meg a babapiskótákat a lefőzött feketekávéban. Figyelj, tényleg elég csak megforgatni néhány másodperc alatt, különben szétázik. Helyezd a piskótákat egy 15 cm-es tortaforma aljába, helyezz rá félbevágott epreket. Erre jöhet a bekevert túrókrém, majd a torta tetejére ismét félbevágott eprek kerüljenek. Ez már így önmagában is megállja a helyét, de ha szeretnéd látványosabbá tenni a sütidet, vond be a tetejét piros tortazselével. Tedd a hűtőbe, és egy óra múlva akár már fogyaszthatod is.

"A mostohaapám csiklandozott és próbálta az ujját belém dugni" http://www.life.hu/csalad/20151126-csaladon-beluli-eroszak-tortenete-egy-kislanyt-az-anyja-es-mostohaapja-molesztalta.htmlNem tudom, hogyan kell egy ilyen vallomást elkezdeni, de mindig előtör egy érzés, hogy muszáj kiadnom magamból. Szexuálisan zaklattak kislánykoromban. Talán 10-11 éves koromban kezdődött, nem emlékszem már én sem pontosan, tarthatott 12-13 éves koromig. Sok dolog összemosódik ezzel kapcsolatban, de vannak „élmények”, amik örökre be vannak vésődve az emlékezetembe, ezeket fogom leírni. Család--Az interneten gyűjt pénzt a haldokló édesapa kisfia jövőjéhez http://www.life.hu/csalad/20151107-az-interneten-gyujt-penzt-a-haldoklo-edesapa-nathan-colman-kisfia-jovojehez.htmlNathan Colman nem volt mindig mintaapa, ám az évek során azzá vált. Ekkor megtudta, már csak másfél éve van hátra. Halála után ötéves kisfia egyedül marad, ezért a férfi interneten próbál pénzt gyűjteni számára. Család--Liptai Claudia összeköltözött szerelmévelhttp://www.life.hu/csalad/20151031-liptai-claudia-osszekoltozott-szerelmevel-pataki-adam-cukrasszal.htmlMár hónapok óta nagy a szerelem Liptai Claudia és új párja, Pataki Ádám cukrász között. Úgy tudni, a férfi már oda is költözött a csinos műsorvezetőnőhöz. Család--Sarka Kata ismét férjhez megyhttp://www.life.hu/csalad/20151031-sarka-kata-ismet-ferjhez-megy-hajdu-peterhez.htmlSarka Kata és Hajdú Péter azt tervezik, hogy hamarosan ismét kimondják egymásnak a boldogító igent. Család--Az apától hallott esti mese jobb hatással van a gyerekekre?http://www.life.hu/csalad/20151009-az-apatol-hallott-esti-mese-jobbat-tehet-a-gyereknek.htmlA mesék nyelvi készségekre gyakorolt hatásának vizsgálatakor kiderült, hogy a lányoknak különösen hasznos a férfihangtól hallott mese, ezért az apáknak is olvasniuk kellene. CsaládThinkstockNem baj, hogy a tini a kortársaira hallgat, sőt!http://www.life.hu/csalad/20150926-nem-baj-hogy-a-tini-a-kortarsaira-hallgat-derul-ki-egy-kutatasbol.htmlA szülői aggodalmakkal ellentétben a kortárs nyomás a tinédzserek körében nem egyértelműen negatív jelenség, amitől tartani kellene. Azok a fiatalok ugyanis, akiknek széles baráti körük van, akikkel szoros kapcsolatot ápolnak, nagy valószínűség szerint kiegyensúlyozottabb felnőttek lesznek. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.