Amber Heard bántalmazással vádolja Johnny Deppet

Forrás: AFP/Patrick Hamilton -
Amber Heard családon belüli erőszak Johnny Depp bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő alig több mint egyévnyi házasélet után adta be a válókeresetet mindössze 3 nappal azután, hogy Depp anyja meghalt. Most azt állítja, hogy a férje megütötte őt, ezért fognak elválni.

Amber Heard egy olyan képet nyújtott be a bíróságon, amin zúzódások láthatóak az arcán. Azt állítja, Johnny Depp okozta a sérüléseket. A színésznő elmondása szerint egy telefonnal ütötte meg a férje, ami el is tört. Johnny pénzt ajánlott Amber hallgatásáért, de a színésznő egyből beadta a válókeresetet.

Forrás: AFP/Patrick Hamilton

Amber azt is állítja, hogy többször a családon belüli erőszak áldozatává vált, ezért el akarta küldetni a hamarosan volt férjét dühkezelési terápiára, de a bíró elutasította. A színésznő háztartási támogatást is kért, valamint az egyik kutyát is el akarta venni a színésztől, de a bíró ezeknek a kéréseknek sem tett eleget, viszont kimondták, hogy Depp 100 yardnál (91 méter) nem mehet közelebb hozzá - írja a TMZ.

Amber Heard Forrás: TMZ

Makk Károly: “Majdnem 60 éves voltam, amikor kétszeres apuka lettem”http://www.life.hu/csalad/20160527-makk-karoly-a-90-eves-rendezo-majdnem-60-eves-volt-amikor-ketszeres-apuka-lett.htmlA 90 éves rendező majd’ húsz éve boldog házasságban él, szellemileg és fizikailag is jól van. Saját bevallása szerint nem lehet oka panaszra, hiszen végül két gyönyörű gyereke is született. CsaládOrigoVastag Csaba még nem áll készen egy gyerekrehttp://www.life.hu/csalad/20160527-vastag-csaba-meg-nem-all-keszen-egy-gyerekre-nem-fer-bele-eletebe.htmlHamarosan nagybácsi lesz, ugyanis öccsének, Tamásnak nemsokára megszületik az első gyermeke. Csaba életébe azonban még nem fér bele egy saját lurkó. CsaládOrigoCseh Laci: “Alig várom, hogy kipróbáljam magam apaként”http://www.life.hu/csalad/20160527-cseh-laci-alig-varja-hogy-apa-legyen.htmlA tehetséges sportoló örülhet a londoni EB-n elért sikereinek, valamint annak is, hogy hamarosan megünneplik feleségével az első házassági évfordulójukat. Egy dolog azonban még hiányzik a teljes boldogsághoz: a gyerek. CsaládAFPOxigénhiánnyal született Szalay Kriszta lányahttp://www.life.hu/csalad/20160527-oxigenhiannyal-szuletett-szalay-kriszta-szineszno-lanya-orvosi-muhiba-miatt.htmlA színésznő gyermeke egy orvosi hiba miatt született betegen. A szakemberek nem biztatták az anyukát, azt mondták neki 23 évvel ezelőtt, hogy mondjon le róla, mert úgyis értelmi fogyatékos lesz, és csak öt-hat évet fog élni. Család--Majka: “Sok szép lánnyal dolgozom együtt, de a család a legfontosabb!”http://www.life.hu/csalad/20160526-majkanak-alig-jut-ideje-csaladjara-sok-szep-lannyal-dolgozik-egyutt-es-izgul-edesanyjaert.htmlNem könnyű most a rapper élete, hiszen öröm és bánat egyaránt van benne. Édesanyjáért izgul, miközben nemrég megszületett a második kisfia is. A rengeteg munka miatt pedig alig jut ideje a családra. Család--Csisztu Zsuzsa: “Nincsenek őrületesen nagyravágyó terveink”http://www.life.hu/csalad/20160526-csisztu-zsuzsaeknak-nincsenek-nagyravagyo-terveik-luxuscikkek-helyett-kirandulni-mennek.htmlA műsorvezető számára nem luxuscikkek jelentik a boldogságot. Szerinte sokkal nagyobb öröm az együtt töltött idő. Számára sokkal többet érnek a közösen eltöltött pillanatok. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.