Hatalmasat nőtt Gombos Edina kislánya - Csodaszép csajszi lett Miranda

Forrás: Facebook/Edina Gombos -
Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina rendszeresen posztol új, amerikai életükről, programjaikról, gyerekeikről. A rajongók odáig vannak a fotóktól. 

Ez persze nem csoda, ugyanis a TV2 egykori műsorvezetője és férje festői környezetben nevelik két helyes gyermeküket. Azt pedig nem lehet nem észrevenni, hogy Mirike micsoda szép kis hölgy lett.

Május utolsó vasárnapján a gyerekeket ünnepeljükhttp://www.life.hu/csalad/20160529-majus-utolso-vasarnapjan-nemzetkozi-gyermeknap.htmlA gyermeknap a világ sok országában ünnepnap. A nemzetközi gyermeknap megünneplése Törökországból ered, Magyarországon 1931-től tartják meg - akkor még gyermekhétnek hívták -, 1950 óta már csak egy napos, az időpontja pedig május utolsó vasárnapja. Család--2 fotóban Schobert Norbi és Rubint Réka élete: "Tegnap gyereknapot ünnepeltünk, ma kettéválnak útjaink"http://www.life.hu/csalad/20160529-fotokban-schobert-norbi-es-rubint-reka-elete.htmlEgy barátjától kapott fényképek ihlették meg a fitneszgurut, aki hosszú posztot tett közzé a Facebookon. CsaládOrigoRubint Rékáék fellélegezhetnekhttp://www.life.hu/csalad/20160529-rubint-rekaek-fellelegezhetnek-meggyogyult-lara-lova.htmlJó hírt tett közzé a Facebookon Rubint Réka. Bár kislánya lovát, Herceget sikerült megmenteni, az állat soha többé nem lesz alkalmas a versenyzésre. Lara azonban mára - bár ugyanúgy imádja Herceget - túltette magát a történteken, és egy versenyen másik ló hátára pattant. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.